Jay-Z om kampen för att rädda äktenskapet

”Hon är min själsfrände”

Foto: Charles Sykes / AP TT NYHETSBYRÅN
Jay-Z tillsammans med Beyoncé.
NÖJE

Jay-Z och Beyoncé valde att kämpa för kärleken.

Det säger han själv i en ny intervju på CNN.

– Vi valde att kämpa för kärlek, för vår familj för att ge våra barn ett annat utfall, att bryta cykeln, säger han.

Rapparen Jay-Z och hans fru, artisten Beyoncé har haft äktenskapsproblem. Redan under den gemensamma turnén ”On the run” 2014 omgärdades de av skilsmässo- och otrohetsrykten.

När Beyoncé släppte sitt album ”Lemonade” fick ryktena ny fart. Anledningen var att skivan innehåller textrader som ”Vem fan tror du att jag är? Du är inte gift med någon medioker bitch” och ”Tittar på min klocka, han borde vara hemma. I dag ångrar jag den dag jag satte på mig ringen”.

Jay-Z rappade i sin tur om äktenskapsproblemen i sitt album ”4:44”. I november 2017 berättade han i The New York Times Style Magazine att det varit obekvämt att lyssna på varandras musik om problemen. Men att det fick dem att prata.

”Min själsfrände”

I en ny intervju på CNN berättade Jay-Z under lördagen om kampen för att rädda sitt äktenskap med Beyoncé.

– Det är min själsfrände. Det är personen jag älskar. Och du kan vara kär i någon, du kan älska någon men om du inte har upplevt kärlek och du inte förstår det och inte har verktygen för att ta dig framåt så kommer det uppstå komplikationer, säger han och fortsätter:

– Antingen kan du adressera det eller så kan du låtsas tills det tillslut exploderar. Vi valde att kämpa för kärlek, för vår familj för att ge våra barn ett annat utfall, att bryta cykeln.

10 kvinnliga artisterna som tjänade mest 2017 00:35
ARTIKELN HANDLAR OM

Jay Z