Bonde-Andreas bröllopslycka: ”Gåshud”

avMikaela Somnell

1 av 5 | Foto: Linda Lindorffs blogg
Andreas och Hanna har nu gift sig.

Andreas Sjöberg som fann kärleken i ”Bonde söker fru” gifte sig i lördags med sin Hanna.

När tv-teamet gjorde ett återbesök på gården berättade de för Linda Lindorff om förlovningen:

– Den ringen betyder att det är hon och jag. Och ingen annan, säger Andreas.

Andreas Sjöberg träffade Hanna Holgersson när han medverkade i ”Bonde söker fru” 2016. I lördags blev de man och hustru när de gifte sig i strålande solsken.

Paret avslöjade att de skulle gifta sig när ”Bonde söker fru” gjorde ett återbesök på gården.

Hanna berättar att Andreas ställde frågan när de var ute och åkte bil i en vacker miljö.

– Och så tänkte jag, någonstans här får det bli. Hur lugn man än är blir man i det läget lite nervös. Då tog jag fram asken och frågade. Det är kul, säger Andreas

Hanna sa ja och berättar i inslaget om lyckan:

– Om jag skulle tänkt ut min drömman hade jag nog inte beskrivit Andreas. Men på nåt sätt föll jag för honom för vi har så roligt och jag tycker han är en fantastisk människa, säger Hanna.

Lindorff skickade bröllopshälsning

Nu är de gifta och på bilder från bröllopet som programledaren Linda Lindorff har publicerat på sin blogg syns det lyckliga brudparet posera på äkta bondevis i en stor traktor i majsolen.

Lindorff kunde inte komma på bröllpet men berättar i en videohälsning till brudparet om när Andreas först kom i kontakt med Hanna under brevuppläsningen på inspelningen av programmet.

”När vi satt ner med brevhögen och du valde just det här brevet från Hanna. Du gjorde samtalet och du pratade med henne och efteråt var du alldeles till dig för du kände att det var något speciellt med det samtalet. Och det visade det sig att det var, det var kärleken i ditt liv”, säger Linda i hälsningen.

Är som gjorda för varandra

Linda skriver på sin blogg att det känns fantastiskt att vara med och göra ett program som hjälper folk att hitta kärleken.

”Jag står här med gåshud i steksolen, jag är så lycklig! Ni två är som gjorda för varandra. Jag önskar jag hade kunnat vara med denna fantastiska dag” fortsätter Linda i sin videohälsning.

Anledningen till att Lindorff inte kunde komma till bröllopet var att hon just nu är ute och träffar nya säsongens bönder.

”Bland de brev jag nu delar ut finns garanterat nån av årets bönders stora kärlek. En fascinerande tanke, en underbar tanke!”, skriver Linda på bloggen.

ARTIKELN HANDLAR OM