Ron Jeremy om Dennis Hofs sista dygn

Heidi Fleiss och Ron Jeremy i sorg efter dödsfallet

avJakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Ron Jeremy hittade sin bästa vän Dennis Hof död.

Nu ger han nya detaljer om dödsfallet.

– Jag tog tag i hans axlar och skakade honom, men han rörde sig inte, säger Ron Jeremy till Daily mail.

Det var i tisdags som bordellägaren och realityprofilen Dennis Hof hittades död på en av hans bordeller i Crystal i Nevada.

Porraktören, tillika nära vännen Ron Jeremy var den som fann honom.

I en intervju med Daily mail berättar nu Ron Jeremy om Hofs sista dygn.

Bordellägaren, som vid sin död ägde sju legala bordeller, har den senaste tiden kampanjat för att ta en plats i USA:s representanthus. Hof, som kandiderade för Republikanerna, befann sig på ett valmöte i Pahrump i Nevada på måndagskvällen.

Hof och hans entourage begav sig därefter till en bordell för att fira hans födelsedag.

Enligt Ron Jeremy ska Hof ha tillbringat sin sista natt i samma svit som man fann Khloé Kardashians ex-make Lamar Odom medvetslös 2015.

”Jag trodde han sov djupt”

Följande morgon skulle Jeremy väcka Hof.

– Jag gick upp runt halv elva och jag förväntade mig att Dennis skulle vara vaken. Han är en morgonmänniska och vi hade ett kampanjmöte vi skulle till på morgonen, säger Ron Jeremy till Daily mail.

– Jag trodde han hade försovit sig eftersom det var hans födelsedagsfest. Jag gick till hans rum och där låg han på sin säng. Jag tog tag i hans axlar och skakade honom, men han rörde sig inte. Jag trodde han sov djupt.

Jeremy lämnad sedan rummet för att få hjälp. Och det var när han kom tillbaka som han förstod att något var allvarligt fel.

– Hans hud var kall och armen likstel, säger Jeremy.

De försökte göra hjärt-lungräddning, men utan resultat. Ambulans tillkallades och Hof förklarades död på plats.

Heidi Fleiss: ”Jag är fortfarande i chock”

Dennis Hofs var tillsammans med den omtalade ”bordellmamman” Heidi Fleiss. I tisdags berättade hon om sorgen efter sin partner.

– Dennis kost var så onyttig. Jag sa till honom för månader sen att han måste börja äta mer hälsosamt. Jag är helt förkrossad och fortfarande i chock, sa Heidi Fleiss till Daily mail.

Fleiss säger att allt var som vanligt under måndagen när hon, Jeremy och Hof var på väg till valmötet i Pahrump.

– Dennis skojade om Rons hälsa och att han måste bli bättre på att ta hand om säg själv. Vi skämtade om Ron och livet i allmänhet.

1 av 4 | Foto: SPLASH NEWS
Ron Jeremy och Dennis Hof.

Medverkade i Kanal 5-program

Den kontroversielle Dennis Hof, ägare till bordellen ”The Bunny ranch”, blev känd för många amerikanska tv-tittare när han medverkade i realityserien ”Cathouse”, som följde livet på en av hans bordeller.

Vid sin död utreddes Hof för sexuella övergrepp. Han anklagades 2005 för att ha våldtagit en prostituerad som jobbade för honom, men fallet lades ned, skriver BBC.

Bordellägaren skapade även rubriker när Lamar Odom, som då låg i skilsmässa med Khloé Kardashian, tog en överdos på en av Hofs bordeller.

Hof gick då till attack mot Kardashian och hotade med stämning om inte Odoms räkningar betalades, detta samtidigt som Lamar Odom låg i koma.

2003 medverkade Hof även i ett avsnitt av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons ”High chaparall”. Kanal 5-duon följde då Ron Jeremy som tog med dem till Hofs ”Bunny ranch”.

Dennis Hof blev 72 år.

Dödsorsaken är ännu okänd.

Kända profilerna som lämnat oss under 2018 02:10
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM