Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck väntar barn med Agnes Kittelsen

Avslöjar tillskottet: ”Födseln är nära”

Av: 

Nils Lolk

NÖJE

Lars Winnerbäck ska bli pappa igen.

Denna gången ihop med hustrun Agnes Kittelsen.

– Födseln är nära, säger hon till norska tidningen VG.

Sångaren Lars Winnerbäck, 43, och hans fru Agnes Kittelsen, 38, väntar tillökning. I en intervju med norska VG bekräftar hon att de väntar sitt första barn ihop.

– Födseln är nära, säger Kittelsen till tidningen.

Både skådespelerskan och artisten har söner i tonåren från tidigare förhållanden. Winnerbäck har en 14-åring, och Kittelsen en 12-åring.

Paret träffades 2014 när Winnerbäck blev presenterad för skådespelaren under inspelningen av den norska tv-serien ”Dag”.

Agnes Kittelsen och Lars Winnerbäck.

– Vi möttes ute på några öl via Dag-gänget. Sen så möttes vi några gånger till, och nu är vi gifta, sa artisten i en intervju till tidningen VG 2017.

Vigdes i hemlighet

Då visste hon inte vem han var, men blev medbjuden på en av hans konserter.

– Det är många saker i Lars som jag känner igen mig i och samtidigt känner jag mig väldigt förstådd av honom, har Agnes Kittelsen berättat i ”Skavlan”.

Paret vigdes i hemlighet i Katarina kyrka i april 2016 och firade med stjärnor som norska skådespelerskan Henriette Steenstrup och artisten Joakim Thåström.

”Överraskande att det funkar så bra”

Lars Winnerbäck ger sällan intervjuer men har i podden ”Värvet” talat om deras förhållande som ”fantastiskt”. I en intervju med Ica-kuriren beskrev han sin lycka över kärleken.

– Det är väl helt... Det är så abstrakt tills det händer. När man har varit med om att det inte funkar så kan man lätt tro att det är så det ska vara. Det är överraskande att det funkar så bra. Det är kanske vad jag har att säga om det, sa han till tidningen.

ANNONS

Beställ muminmuggen Fiske lagom till Mumindagen - nu till rabattpris hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Köp muminmuggen här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Winnerbäck: Min dotter ska få en far

ÄMNEN I ARTIKELN

Lars Winnerbäck

Agnes Kittelsen

Musik

Norge

Sverige

Katarina kyrka