Sutherland i ännu en fylleskandal

1 av 2 | Foto: Hade vi kul?
NÖJE

Två dagar före tv-kanalen Fox stora pr-satsning gjorde Kiefer Sutherland en ny helkväll i Hollywood.

Till tv-bolagets fasa stapplade han in på en krog där flera av de influgna journalisterna från hela världen hade samlats.

När han på presskonferensen på Mondrian Hotel påmindes om tillställningen via en bild i en mobiltelefon försökte Foxassistenterna avbryta tillställningen.

Men Sutherland viftade bort dem, stammade lite generat och sa efter att ha tittat på bilden när han kramar om en australiensisk murvel:

-Det ser ut som om vi hade kul. Hade vi det?

”Matrix-stjärnan har tappat formen

Carrie-Anne Moss brukade imponera med sin vältränade och flexibla kropp i Matrix-filmerna. De dagarna är över för den 38-åriga skådespelerskan. På Starbucks i Brentwood i förrgår visade ex-Trinity att hon lagt all motion åt sidan sedan hon avslutade arbetet med den tredje rullen i science fictionserien. Kanske är det inte att undra på. Hon hade ett litet barn i ena handen och det andra på hennes - numera - väl tilltagna höft.

Första klass för simpelt för Cage

Nicolas Cage tycker att han är för berömd för att flyga i vanlig simpel förstaklass. Privatplan ska det vara.

Det fick de tyska arrangörerna erfara när Cage bjöds in till en galatillställning där han var hedersgäst. Det slutade med att de tvingades böja sig för Hollywoodstjärnan. Resan kostade 170 000 dollar.

Stewart till attack mot Donald Trump

Donald Trump och Martha Stewart ligger i luven på varandra igen. Han har offentligt kallat henne idiot och fått lika hårda förolämpningar tillbaka.

JA

NEJ

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM