Kanye släpper jeans

West bekräftar samarbetet med hippa franska modemärket

Han har redan testat modevingarna en gång och misslyckats ganska rejält. Ändå har Kanye West inlett ett samarbete med franska modeföretaget A.P.C, bekräftade han på söndagen.

Albumaktuell, nybliven pappa – och återigen igång i modebranschen också. Den som trodde att Kanye West skulle ta det lugnt ett tag och fokusera på familjelivet med Kim Kardashian och nyfödda dottern North hade fel.

På söndagen bekräftade West att ryktet som på sistone har florerat stämmer; han har gjort en kapselkollektion tillsammans med hippa franska modehuset A.P.C. På sin Twitter skrev West: ”Thank you Jean Touitou for letting me create with you" och lade till en länk till sin egen officiella hemsida kanyewest.com, där det enda som finns att se är en bild på ett par jeans med duon West och A.P.C:s nya märke i linningen.

Släpps nästa vecka

Kanye Wests kollektion består av jeans, munktröjor och t-shirts och släpps på A.P.C:s sajt den 14 juli klockan 10.00, fransk tid.

A.P.C står för 'Atelier de Production et de Création' och grundades av Jean Touitou (densamme som West tackade i sin tweet) 1987.

Följ Sofis mode på:

Instagram: @sofismode

Twitter: @sofis_mode

Facebook: Aftonbladet.Sofismode

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN