Vännerna fruktar för Macaulay Culkins liv

NÖJE

Ska ha fått ett drogåterfall efter Kunis lämnade honom

1 av 11 | Foto: DEN FORNA BARNSTJÄRNAN Bilder på en mycket smal Macaulay Culkin på promenad i New York oroar en hel nöjesvärld.

Efter uppbrottet med Mila Kunis ska ”Ensam hemma”-stjärnan Macaulay Culkin återigen har gått ner sig i knarkträsket.

– Macaulay Culkin är fast i drogerna och det tar livet av honom, säger en orolig vän till National Enquirer, rapporterar Radar Online.

Den 31-årige stjärnan ska vara fast i ett missbruk av receptbelagda narkotikaklassade piller och heroin, uppger National Enquirer enligt Radar Online.

Enligt tidningen ska den före detta barnstjärnan spendera 6 000 dollar i månaden på drogerna. Personer i Culkins närhet menar att drogmissbruket tog fart igen för 18 månader sedan när Mila Kunis, 28, avslutade deras förhållande. Kunis dejtar sedan ett par månader Hollywoodstjärnan Ashton Kutcher, 31.

”Kan dö”

Macaulay Culkin har varit fast i drogerna sedan ett och ett halvt år, han tar heroin eller oxikodon. Mac har omgett sig själv med knarkare. Det är en tragedi, säger en källa nära stjärnan till National Enquirer, enligt Radar Online.

– Hans närmsta vänner fruktar att han kommer att ta en överdos eller att hans hjärta ska explodera. Om han inte får hjälp och lägger in sig nu kan han vara död om sex månader, fortsätter källan.

Senast i februari kom oroande rapporter om Macaulay Culkins hälsa. Bland annat att han rasat i vikt. Då sa hans ombud att han var vid god hälsa och att det inte var relaterat till drogmissbruk.

På onsdagskvällen pratade en talesperson för ”Ensam hemma”-stjärnan med TMZ och berättade att det inte stämmer att Macaulay Culkin ska vara beroende av heroin.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!