Så bevarar kändisarna sina hemligheter

Skandalfotografen avslöjar avtalen

Nu avslöjar kändisfotografen hur celebriteterna bevarar sina hemligheter:

Stjärnorna sägs sluta avtal med tidningarna – för att inte hängas ut på löpsedlarna.

– Det finns en video när Justin Bieber är väldigt rasistisk, säger Bobby Raschpoot.

Justin Bieber har rasistiska åsikter och Tom Cruise hånglar loss med killar. Det hävdar i alla fall den svenska kändisfotografen Bobby Raschpoot i veckans avsnitt av ”Renées rubriker” på TV3.

Programledaren Renée Nyberg, 47, åkte till Los Angeles för att hänga med kändisfotografen Bobby Raschpoot. I programmet ”Renées rubriker” berättar han att flera Hollywoodstjärnor har avtal med olika sajter och tidningar för att deras mörkaste hemligheter inte ska komma fram.

”Justin Bieber är väldigt rasistisk”

Skådespelaren Tom Cruise, 51, har under flera år omgärdats av gayrykten. Enligt Bobby Raschpoot finns det en del sanning i ryktena. Han hävdar nämligen att det finns bilder där superstjärnan kysser en kille.

– Tom Cruise tvingas acceptera att det ibland skrivs överdrivna eller osanna saker om honom i tabloiderna. Det är inte värt för honom att stämma någon för då skulle bilderna när han kysser en snubbe hamna på förstasidan veckan därpå, säger Bobby Raschpoot i ”Renées rubriker”.

Även superstjärnan och skandalmakaren Justin Bieber, 20, har något han vill dölja till varje pris, enligt Bobby Raschpoot. För Renée Nyberg berättar kändisfotografen att sajten TMZ har en stor hållhake på 20-åringen.

– Det finns en video när Justin Bieber är väldigt rasistisk, som aldrig har blivit publicerad, säger han.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN