SVT-profilen har fått barn: ”Väldigt gullig”

1 av 2 | Foto: Janne Danielsson/SVT
Pelle Nilsson.

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

NÖJE

Pelle Nilsson från SVT:s ”Morgonstudion” och sambon Claire har blivit föräldrar till en liten son.

För Nöjesbladet berättar han nu om lyckan.

– Han är förstås väldigt gullig tycker vi.

SVT:s programledare Pelle Nilsson, 37, var i höstas ett av fyra nya ansikten i den nya satsningen ”Morgonstudion” vid sidan om bland andra André Pops och Carolina Neurath. Nu har han precis iklätt sig en ny roll och det är den som tvåbarnspappa.

På Instagram visade Pelle i dag upp en bild på den nya familjemedlemmen, och när Nöjesbladet når honom berättar han om lyckan.

– I lördags kom lille Edvard efter en problemfri förlossning. Han kom nästan två veckor för tidigt och var 47 centimeter lång och vägde 3 010 gram. Jag, min sambo Claire och Edvards storasyster Harriet som är två och ett halvt år är glada och nyfikna på att lära känna vår nya familjemedlem.

Paret pustar just nu ut i sin bostad på Södermalm i Stockholm.

– Han är förstås väldigt gullig tycker vi. Och jag är hemma ett par veckor nu, vilket trots småbarn med lite tur kan betyda sovmorgon eftersom jag är van att gå upp strax efter tre när jag jobbar med ”Morgonstudion”.

Pelle debuterade som programledare i ”Lilla Aktuellt” för tio år sedan och klev senare över till ”Gomorron Sverige” innan han fick sitt nuvarande uppdrag.

De här stjärnorna väntar barn 2018 00:36