Han är en bra man - när han är här

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

Medicus Amour
NÖJE

”Han har sagt att jobbet betyder allt för honom och att han vet att det han gör verkligen gör skillnad. Men som sagt. Vi träffas inte så ofta”

Jag är en skild tvåbarnsmamma på 41 år som har haft en relation med en man i fyra år. Han är smart, intressant och har en fantastisk kropp :) Han gör mig glad och vi kan prata om allt. För ett par år sedan flyttade han hem till mig. Han sålde allt han ägde och flyttade in utan att ta med sig en endaste pinal. Allt han äger har han i resväskan vilket är lite konstigt men faktiskt något jag beundrar honom för. Problemet är att vi inte ses så ofta. Den längsta tiden vi umgåtts har varit två veckor på Grekland. Han jobbar med välgörenhet och är ofta ute och reser. Nu senast till Afrika i en hel månad. Han har sagt att jobbet betyder allt för honom och att han vet att det han gör verkligen gör skillnad. Men som sagt. Vi träffas inte så ofta.

Han är fascinerande och unik

Normalt skulle jag raljera något om att ”du är värd någon som finns där för dig”. Fast det är något med den här mannen som är fascinerande och unikt. Jag får intrycket av att han är genuint god och inte på låtsats. En riktigt bra man som dessutom stoltserar med en magnifik torso. Dessa män växer inte direkt på träd. Jag tycker därför att du ska fortsätta träffa honom trots att ni inte ses så ofta. Det ni har under den korta tiden ni får tillsammans har inte många trots att de ses varje dag.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected] bums så kommer allt att lösa sig

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Kärlek

Relationer