Så var Laila Bagges udda kärleksfirande med sambon: ”Spyor och kiss”

NÖJE

Laila Bagge har länge varit hemlighetsfull om sitt förhållande med Korosh Kananian.

Nu visar de upp sig i realityserien ”Lailaland” – och Laila berättar öppenhjärtigt om en pinsam incident som hände efter bara en månad tillsammans.

– Då vaknar jag i hans armar och har lyckats pissa på honom, säger hon i programmet.

I dag har ”Lailaland” premiär, realityserien på Viafree som följer Laila Bagge, 45, med familj.

För första gången får fansen stifta närmare bekantskap med Laila Bagges kärlek. Sambon Korosh Kananian, 27, introduceras tidigt i programmet. Men om han kommer fortsätta medverka genom hela säsongen är oklart.

– Vi har aldrig gått på röda mattan tillsammans och att jag ens gör det här är väl han lite skeptisk till, så vi får se hur mycket han kommer synas. Han vill vara med mig för att jag är jag, inte för att jag är den jag är. Det är otroligt viktigt för honom. Han har en otrolig integritet, säger Laila Bagge i programmet.

”Hade fördom över att han var yngre”

Laila och Korosh har varit ett par i drygt tre år. Men det var inte helt självklart att det skulle bli de två. Laila hakade upp sig på åldersskillnaden och tänkte till en början att hon var för gammal för Korosh.

– Korosh är väl allt det där som jag trodde att jag inte skulle ha eller ville ha. Jag trodde att jag inte har några spärrar och är väldigt öppen för allting, men det var jag tydligen inte. För det första jag frågade honom när vi träffades var hur gammal han är. På ett väldigt kaxigt och drygt sätt och hade fördom över att han var yngre, säger Laila Bagge och fortsätter:

– När jag väl vidgade mina vyer och tillät mig att inte vara så inskränkt att man måste vara tillsammans med någon i sin egen ålder, har jag aldrig varit lyckligare.

Och sedan dess har deras kärlek vuxit sig stark – trots ett eldprov tidigt i relationen.

När Laila Bagge och Korosh precis träffats, drabbades hon av akut vätskebrist. Laila Bagge svimmade – och kräktes och kissade på sig – som en reaktion på vätskebristen. Och Korosh bevittnade alltihop, förklarar hon i programmet.

1 av 2 | Foto: Carolina Byrmo
Laila Bagge är aktuell med realityserien ”Lailaland”

Kissar och kräks på honom

– När jag och Korosh hade varit tillsammans en månad känner jag att jag mår illa och kräks på toaletten. Jag tänker att jag blivit magsjuk, men jag svimmar det första jag gör och vaknar upp och känner att det här är uttorkning, säger hon och fortsätter:

– Jag måste till akuten och svimmar igen. Då vaknar jag i hans armar och har lyckats pissa på honom så jag har kissat ner honom. När jag vaknar och blir lite generad kräks jag på honom också. Så vi åker till akuten med spyor och kiss och han står där och tar hand om mig och jag bara spyr. Så firade vi vår första månad tillsammans. Stackars Korosh, men han är ju fortfarande kvar så det måste betyda att han gillar mig lite i alla fall.

Sedan dess försöker hon vara noggrann med att få i sig vätska.

– Korosh blir förbannad när jag inte dricker och det är ju mer för att han blir rädd, för han vet vad som händer.

”Lailaland” visas på Viafree.

Tre skandaler i kändisvärlden 2018 00:50
ARTIKELN HANDLAR OM