Anders Bagge till sjukhus – efter misslyckat Zlatan-trick

NÖJE

Anders Bagge skulle göra ett Zlatan-trick med en fotboll när olyckan var framme.

Efter en ambulansfärd visade det sig att benet var helt av.

– Jag såg fallet och hörde hur benet bröts. Det lät som en gren gick av, säger Anders fästmö Johanna Lind till Nöjesbladet.

Det var i söndags som ”Idol”-domaren Anders Bagge skulle lira lite fotboll på tomten på Ekerö. Men fel skor och blött gräs är en dålig kombination. Idag lade Johanna ut en story på sin Instagram där hon skrev ”Nu har min @andersbagge1 lekt med en boll och brutit benet” till en bild på Anders när han sitter i rullstol.

– Han är ju en glad och sprallig person och han skulle göra några Zlatan-trick. Men det gick riktigt olyckligt och jag såg fallet och hörde hur benet bröts. Det lät som en gren gick av, säger Anders fästmö Johanna Lind till Nöjesbladet.

Det blev ambulansfärd in till sjukhuset och och det visade sig att höger smalben var helt av. Men Anders behöll sitt goda humör trots allt.

– Smärtan var olidlig men trots det så skämtade han med personalen.

På kryckor i tre veckor

Anders opererades i tisdags och nu ska han gå med kryckor i tre veckor.

– Först ska han ha gips sen blir det pjäxa i två-tre månader. Han är vid gott mod, men han går på kraftiga värktabletter och ligger just nu och sover. Vi har precis kommit hem från S:t Görans sjukhus, säger Johanna.

Paret har varit tillsammans i två år och i augusti ska de gifta sig. Men olyckan strular onekligen till förberedelserna.

– Den tanken slog oss också. Vi skulle börjat öva på bröllopsvalsen nästa vecka, men det blir inget av med det. Det är onekligen dålig tajming, men det tycker man väl alltid.

Hon fortsätter:

– Det är ju ett tag kvar så vi löser det. Han får väl ta av pjäxan när vi ska gifta oss eller så kör vi in honom till altaret. Han ska ju bara stå där framme ändå, säger Johanna och skrattar.

Nu blir det rast och vila för Anders. Enligt Johanna får han på sin höjd klippa gräset i sin åkgräsklippare när han blir bättre.

– Anders är faktiskt grym på att spela fotboll och göra tricks, men inte den här gången. Nu är det viktigt att han vilar så återhämtningen blir bra.

1 av 2 | Foto: Carolina Byrmo
Anders Bagge och Johanna Lind.

Anders Bagge, så blev han folkets favorit 00:52
ARTIKELN HANDLAR OM

Idol