”Frank Andersson försvann med våra pengar"

NÖJE

Filip & Fredrik om Ladies night-hunkens fräcka kupp

Brottare, Let's Dance-tvåa, Ladies night-hunk – och tjuv.

I Fredrik och Filips podcast avslöjar parhästarna hur Frank Andersson snodde deras pengar och slutade att höra av sig.

Frank Andersson har blivit folkets älskling under sin medverkan i Let's Dance. Nu är han även klar för Ladies night tillsammans med bland annat Martin Stenmark och Brolle. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson minns tillbaka hur härligt fräck Frank var när han medverkade i radarparets pratshow ”Ett herrans liv”.

– Frank var en dröm att jobba med, det slutade med att vi skiljdes åt med en kram och han berättade att han skulle iväg till Solvalla. Han frågade oss om vi skulle vara med på en V5:a och det ville vi, säger Fredrik.

De frågade hur mycket pengar Frank skulle ha varpå han ödmjukt svarade ”en femhundring var räcker”. Fredrik försäkrade sig om att Frank skulle ringa honom innan kupongen lämnades in så att han skulle kunde följa med via nätet, och Frank bekräftade detta.

– Sedan hörde vi aldrig mer av honom. Men det är okej, vissa människor man umgås med kommer med en prislapp, säger Fredrik.

– Det hade varit roligt om det sedan hade kommit fram att Frank levde ett lyxliv. Åh vad jag hade skrattat om han stuckit med pengarna. Men hade det hänt hade man väl inte gjort det utan istället inlett en lång rättsprocess för att få tillbaka pengarna, säger Filip och skrattar.