Tv-stjärnan gripen – på innekrogen

Av: Malin Collin, Martin Ekelund

Publicerad:
Uppdaterad:

Tumult när Big brother-deltagaren fördes bort

Här på The Soap bar i centrala Stockholm fattade civilspanare misstankar mot ”Big brother”-deltagaren, som bara hunnit vara på krogen i en kvart.
Foto: Per-Olof Sännås
Här på The Soap bar i centrala Stockholm fattade civilspanare misstankar mot ”Big brother”-deltagaren, som bara hunnit vara på krogen i en kvart.

En ”Big brother”-deltagare greps på krogen sedan polisen fattat misstankar om narkotikabrott.

Tumult uppstod när han skulle föras bort.

– En polis kopplade upp ett grepp på honom och höll i medan den andra polisen tryckte in honom i baksätet, säger ett vittne.

Natten till i går befann sig ”Big brother”-deltagaren på innestället The Soap bar i centrala Stockholm. Han hann tillbringa ungefär 15 minuter där med sina vänner innan polisens krogsektion dök upp.

Mannens beteende fick de civilklädda spanarna att fatta misstankar och strax efter klockan elva på kvällen konfronterade de honom.

Lämnade urinprov

– Polisen tog ut honom och pratade. Efter ett tag gick de tillbaka in på stället via en bakdörr, säger ett vittne.

Misstankarna om att han var påverkad stärktes efter samtalet. I ett personalrum, bakom baren, ska tv-profilen ha fått lämna ett urinprov. Enligt uppgift till Nöjesbladet visiterades han också på platsen.

Trycktes in i bilen

Polisen valde sedan att ta med sig ”Big brother”-deltagaren för en kroppsbesiktning. På väg till bilen gjorde han kraftfullt motstånd.

– Den ena polisen kopplade upp ett grepp på personen och höll i, medan den andra polisen tryckte in personen i baksätet på civilpolisbilen. Sedan körde de i väg, säger en anonym källa.

Utredning inledd

Polisen bekräftade i går för Nöjesbladet att en brottsutredning har inletts mot deltagaren. Men den exakta rubriceringen är inte känd.

– Men vi jobbar mot narkotika, säger Mikael Arle gruppchef på krogsektionen.

Nöjesbladet har utan framgång sökt deltagaren för en kommentar.

Publicerad: