Gry gravid

Av: Kerstin Magnusson

Publicerad:
Uppdaterad:

”Jag är med barn, och då känns det dumt att rida”

1 av 2 | Foto: Foto: ERIKA STENLUND
I programmet ”Äntligen morgon” i går valde Gry Forssell plötsligt att släppa bomben – live i radio. ”Man ska fortsätta träna och så när man är gravid, men att vara med i Globen i helgen kändes lite för mycket”, sa hon.

Gry Forssell väntar sitt andra barn.

Programledaren avslöjade nyheten under sin egen morgonshow i Mix Megapol.

I går fick lyssnarna till ”Äntligen morgon” veta anledningen till varför Gry Forssell, 35, ställer in sin medverkan i ”Stockholm International Horse Show” som går av stapeln i Globen i helgen.

Hon är gravid.

Matte Carlsson, 34, från ”Bygglov” och Linda Bengtzing, 34, som båda två deltar i hästhoppningen för kändisar på söndagen, var på besök i studion i går morse och Gry bestämde sig plötsligt för att berätta om läget.

– Jag är ju med barn, och då känns det dumt att rida. Man ska fortsätta träna och så när man är gravid, men att vara med i Globen i helgen kändes lite för mycket, sa Gry Forssell.

Kommer till världen i vår

Femårige Vincent, som Gry och maken Alex Kossek har sedan tidigare, kommer att få ett syskon någon gång i vår.

– Vincent vill att bebisen ska heta Theo eller Theodora. Vi, jag och Alex kanske inte riktigt tror på namnen, men vi får väl se, sa Gry Forssell och fortsatte:

– Men jag läste en intervju med Alexander Skarsgård där han berättade att han hade fått välja sina syskons mellannamn. Både jag och Alex tyckte det lät sympatiskt, så vi tänkte kanske anamma det.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN