Bloggat i veckan

Av: Karolina Skande

Publicerad:
Uppdaterad:

Karolina Skande
spanar in vem som
sagt vad om mode

Modecirkusen korsade Atlanten och veckan i New York är nu avklarad. Även om avståndet är långt så har rapporteringen varit minst sagt intensiv.

Karolina Skande
Foto: Stefan Mattsson
Karolina Skande

New York Fashion Week:

Det har varit Olympus Fashion Week i New York och kollektionerna har granskats och synats för att sedan bedömas och betygsättas på modebloggarna. Störst förväntningar fanns det naturligtvis på kungen av mode, Marc Jacobs, vars underlinje mottogs av ganska ljumma recensioner.

Läs Jonnaat:s blogg!

Volangfeber:

Volanger i alla dess former har varit stort i bloggvärlden ett bra tag och efter Stockholms modevecka ser det ut som om trenden kan komma att hålla i sig ända in på hösten. Frågan är bara om bloggarna orkar hålla i så länge. Är vi redan trötta?

Läs Petronellass blogg!

Osis dust it:

Mirakelprodukten ”Dust it” från Osis är ett torrshampo som påstås ge fantastisk volym från rötterna. Produkten är en gammal bloggfavorit som det med jämna mellanrum entusiastiskt tipsas om. Just nu går det en ny Osis Dust it-våg över bloggvärlden. De som inte tidigare hört om produkten kommer garanterat att bli informerade om dess förträfflighet inom de närmaste dagarna.

Läs erisoph-bloggen!

Grått nagellack:

Naturligtvis går det även trender i nagellacksfärger, i alla fall i bloggsfären. Korall, svart, silver och mörkblått är färger som tidigare har varit heta men som nu byts ut mot en helt ny kulör. Turen har kommit till grått! Gråa naglar känns fräscht och nytt, i alla fall ett tag till. Passa på innan färgen är sönderbloggad!

Läs en mammas dag!

Pärlor:

Pärlor är det som gäller i smyckesväg just nu, i alla fall bland modebloggare där halsband, örhängen och armband dyker upp i den ena ”dagens outfit” efter den andra. Halsbanden ska vara långa och örhängena stora och droppformade – ut och fynda vet jag, pärlorna hänger kvar ända till hösten!

Läs anjaaaa:s blogg!

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN