”Jag vet inte vad som är sant”

NÖJE

Ensamma mamman Helena Puhakka talar ut om Oscars påstådda otrohet

Sent i vintras bröt Helena Puhakka, 38, förlovningen med fästmannen Oscar Qvant, 26, trots att känslorna fortfarande fanns där. Varför de tog av sig ringarna höll paret för sig själva, men hela Sverige började illa kvickt surra av otrohetsrykten.

Foto: Helena och Oscar fann varandra i TV3:s dokusåpa ”Ensam mamma söker” 2009.

Trots att tv-paret avfärdade det som illvilligt skvaller vägrar sorlet att tystna. För Klick! pratar Helena nu för första gången ut om relationen till Ljungby-killen och den påstådda otroheten.

– Jag tvekar till att det skulle kunna bli något mellan mig och Oscar igen. Det finns flera privata saker som gör att det finns frågetecken. Och jag kan säga att det handlar mycket om tillit, berättar tv-mamman.

Sedan tillägger hon:

– Ingen rök utan eld, kan jag säga.

Du pratar alltså om otrohetsryktena?

– Ja, det är mycket prat om att han (Oscar) skulle ha varit otrogen. Inte bara här i lilla Karlskoga pratas det, utan överallt dit jag kommer snackar alla om det, säger Helena med en suck.

Det är så klart mycket påfrestande för fyrabarnsmamman, som inte längre vet vad hon ska tro.

– Jag är trött på att hela tiden försvara något som jag inte vet till 110 procent hur det ligger till. Oavsett vad han säger till mig så kan ju inte jag veta vad som är helt sant, menar hon.

När Klick! når Oscar blir han besviken över att det påstådda vänsterprasslet fortfarande florerar runt tv-mamman.

– Jag har inte varit otrogen mot Helena och jag skulle aldrig vara det. Jag förstår att hon tvekar på grund av alla rykten, men jag hoppas att hon en dag kommer att tro mig, säger han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!