Britney tog familjen på promenad i Stockholm

NÖJE

Gick genom Stockholm i natten

Foto: Foto: Per-Olof Sännås
Britney Spears har gjort få utflykter under sin vecka i Stockholm. Men i går tog hon, tillsammans med pojkvännen, sönerna och tre livvakter en sen promenad på Stockholms gator. Med solglasögon och luvan uppdragen gick hon snabbt ut mot Djurgården – så snabbt att en av livvakterna hade svårt att hänga med.

Här tar Britney Spears ostörd en promenad med sönerna Sean Preston och Jayden James, och pojkvännen Jason Trawick.

Nästan som vilken småbarnsmamma som helst.

Foto: Foto: Per-Olof Sännås
Nöjesbladet skrev i går om hur Britney under sin vistelse i Sverige ignorerat sina fans. Men i går blev det ändring. Här möter hon sina beundrare, tillsammans med pojkvännen Jason Trawick, utanför Grand hôtels entre.

Hon har varit här i över en vecka och väntas stanna ett par dagar till. Men förutom en liten shoppingrunda på Forum Nacka utanför Stockholm och besöken i producenten Max Martins studio på söder har Britney Spears, 27, hållit sig inomhus på Grand hôtel.

Tills i går kväll.

Vid klockan 23 dök plötsligt världsstjärnan upp i Grand hôtels entré klädd i träningsbyxor och i gul luvtröja. Vid sin sida hade hon pojkvännen Jason Trawick, 37, som också är hennes agent. Han har arbetat tillsammans med Britney Spears i fem år. Paret ville länge hålla sitt förhållande hemligt.

Gick snabbt

Efter att ha stått utanför och visat upp sig för ett litet antal fans, utan att ge några autografer, gick de runt hörnet och fortsatte Stallgatan över till Nybrokajen. Britney Spears körde hela tiden dubbelbarnvagnen med sönerna Sean Preston, 3, och Jayden James, 2, framför sig. Tre livvakter såg till att ingen kom för nära.

De passerade Dramaten och fortsatte längs Strandvägen. De gick snabbt, en livvakt hade svårt att hänga med i Britney Spears tempo. Till en början visade Britney Spears ansiktet men hon drog efter en stund upp luvan över huvudet.

Efter att ha gått över Djurgårdsbron vände de tillbaka samma väg igen. Promenad tog cirka en halvtimme. En svart Chrysler Voyager följde stjärnan under hela promenaden.

Åker till Moskva i dag

I kväll spelar Britney Spears i Moskva. Hon väntas dock tillbaka till Stockholm efter konserten. Den 24 juli skulle hon ha spelat i Warszawa, men konserten är inställd och det är möjligt att hon är kvar i Stockholm fram till Berlinkonserten 26 juli.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!