Läs utdraget ur Carolina Gynnings "Ego woman"

NÖJE

”Visst är din personlighet allra viktigast, men let’s face it: du kommer betydligt längre om du är smal och snygg och begåvad än om du är tjock och ful och begåvad.”

”Jag fick höra talas om tabletterna när jag var hos en av alla mina kära nageltjejer. Hon hade själv ätit dem och sa att de fungerade särskilt bra på bulimiker som hon och jag, vi som på grund av sjukdomen fått hungers- och mättnadskänslorna ur spel. Jag fick en karta tabletter av henne men vågade inte ta mer än ett par stycken, det kändes för läskigt att stoppa i sig något jag inte visste vad det var. Men något år senare var jag desperat och kom att tänka på Reductil igen – jag var redo att pröva.

Det var rena magin! Reductil gör att man varken blir hungrig eller sugen på att äta, man bryr sig varken om mat eller godis. Man går omkring och känner sig glad och mätt hela dagarna och kilona bara rasar av en. Jag var tvungen att påminna mig själv om att äta åtminstone en gång om dagen, för att få i mig näring. För att vara på den säkra sidan drack jag dessutom proteindrinkar och annat näringstillskott.”

”När du äter Reductil försvinner allt sug och du är bara fullständigt mätt och nöjd hela dagarna, en fantastisk känsla! Och allvarligt talat, stoppar inte de allra flesta människor i sig på tok för många kalorier varje dag?”

”Varför inte låta alla överviktiga som vill få Reductil utskrivna? Varför missunna de normalöverviktiga chansen till en perfekt kropp? Varför ska inte alla som önskar att bli smala få uppleva den nästan euforiska känsla det är att inte ständigt vara besatt av tankar på mat och sötsaker?”

Nöjesbladet