Bingo Rimér

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska separerar

Av: 

Dante Thomsen

NÖJE

Kärleken har svalnat: "Lyckligare på varsitt håll"

Bingo Rimér och Katrin Zytomierska har varit ihop i sex år.

Nu separerar kärleksparet.

Bingo Rimér, 40, och Katrin Zytomierska, 37, flyttade ihop 2009 och har två barn, sönerna Ringo och Rambo.

Kändisparet har själva valt att vara offentliga och har bland annat ”Relationspodden” tillsammans.

Relationen har bitvis varit stormig och i oktober 2014 berättade Katrin Zytomierska själv om hur paret bråkade och sårade varandra. Samtidigt dementerade hon att hon och Bingo Rimér skulle separera men nu, mindre än ett år senare, väljer de ändå att gå skilda vägar.

I en intervju i tidningen Pause, som ges ut av Bingo Rimérs bolag Lejon Media, berättar Katrin Zytomierska att paret valt en ”modern separation”.

– Vi väljer att nu skapa en livssituation för oss som kommer att göra alla lyckligare, säger Katrin Zytomierska till Pause.

Bingo Rimérs fotoskola: Så tar du superbilder – med din smartphone

”Kommer vara lyckligare på varsitt håll”

Katrin Zytomierska berättar också om hennes och Bingo Rimérs olikheter.

– Det är klart att det är väldigt påfrestande ibland när man inte är lika på det planet som för mig är så viktigt, och det blir mycket tjafs, det vet alla som lyssnar på vår podd. Och ibland måste man mötas någonstans. Hemma vill jag ha allt väldigt städat och undanplockat, men hade Bingo fått bestämma hade det varit ett stort kreativt kaos. Någonstans har vi insett att vi kommer att vara lyckligare på varsitt håll, säger Katrin Zytomierska till Pause.

Kärleken finns inte kvar

Paret kommer att behålla sitt hus på landet och de kommer också att resa ihop och umgås med familjen tillsammans men då kärleken inte finns kvar väljer de alltså att flytta isär.

–  Vi har skitroligt ihop, och kommer fortsätta att ha det. Lika mycket som Bingo är med vid middag och nattning, eller när barnen vaknar upp nu, kommer han att vara det sen också. Pojkarna kommer inte märka någon skillnad då de är så små och de är vana vid att pappa är borta på jobb, säger Katrin Zytomierska.

Nöjesbladet söker Bingo Rimér och Katrin Zytomierska.

ANNONS

REA hos Hemtex! Köp bästsäljande produkter med upp till 50% rabatt.

Extern länk från Hemtex

Köp här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Bingo Rimér

Katrin Zytomierska

Klick!