Vinn biljetter till Justin Biebers konsert

avLinn Elmervik

Tävla på Nöjesbladets Snapchat

1 av 3 | Foto: OFEIGUR LYDSSON/MORGUNBLADID
Justin Bieber i Reykjavik.

Grattis Beliebers!

Snart kommer Justin Bieber, 22, till Stockholm - och du har chansen att få se honom live.

Nöjesbladet tävlar ut två biljetter om dagen till världsstjärnans utsålda konserter på Snapchat.

Den 29 och 30 september intar den kanadensiske superstjärnan Justin Bieber Tele2 Arena i Stockholm. Då landar hans ”Purpose”-turné äntligen i Sverige och nu har du chansen att få se honom live.

Nästa vecka tävlar Nöjesbladet ut två biljetter om dagen till de utsålda konserterna i Stockholm på Snapchat.

Att tävla är enkelt. Börja följ Nöjesbladet på Snapchat och skicka en snap med en kort motivering i textform till varför just du ska vinna. Har du tatuerat in hans låttext på armen eller kan du visa upp Sveriges största samling av Bieber-t-shirts? Alla knep är tillåtna.

Följ Nöjesbladet på Snapchat

För att vi ska kunna kontakta dig måste ditt för- och efternamn samt telefonnummer skickas med i antingen tävlingssnapen eller i en andra snap direkt efteråt.

Vinnarna utses av Nöjesbladet och måste ha möjlighet att hämta ut sina biljetter i Aftonbladets reception i centrala Stockholm.

Fortsätt sedan att följa Nöjesbladet på Snapchat för all bevakning kring Justin Biebers besök i Sverige. Vi ger dig allt du behöver veta om världsstjärnan och konserterna.

Justin Biebers senaste album ”Purpose” toppade listorna i hundratals länder när det släpptes i november. Det har dessutom hyllats av kritikerna.

Senast popstjärnan var i Sverige var 2013. Då sålde han ut Globen tre gånger.