Här hånar Baldwin Donald Trump i ”SNL”

NÖJE

Skämtade om kandidatens senaste skandaluttalande om kvinnor

Foto: Alec Baldwin gjorde ett framträdande som presidentkandidat Donald Trump i programmet ”Saturday Night Live” under lördagen.

Under lördagen var det återigen dags för Alec Baldwin att göra ett framträdande i rollen som Donald Trump, och skådespelaren sparade inte på krutet när han kritiserade presidentkandidaten för sin senaste skandal.

– Om jag får chansen kommer jag göra bra mycket mer än att bara tafsa på kvinnor, sa skådespelaren bland annat.

Alec Baldwin gjorde förra veckan ett bejublat framträdande i tv-programmet ”Saturday Night Live” och under lördagen var det ännu en gång dags för skådespelaren att driva med den amerikanska presidentkandidaten.

Den här gången hamnade fokus på Donald Trumps senaste skandal, där han i en videoupptagning från 2005 kan höras säga nedsättande saker om kvinnor, bland annat att han kan göra vad han vill mot dem samt att han tidigare försökt att förföra en gift kvinna.

Försökte be om ursäkt

Baldwin inledde sketchen med ett misslyckat försök att be om ursäkt för ”sina” uttalanden, men gjorde istället narr av presidentkandidatens tama försök till ursäkter. Skådespelaren fortsatte sedan med att ge ett löfte att ”Om han får chansen, så kommer han göra bra mycket mer än att bara tafsa på kvinnor”.

Skådespelaren Kate McKinnon, som spelade Hillary Clinton i programmet tackade Donald Trump för sitt senaste uttalande och när hon fick frågan om hon att tyckte Donald Trumps skulle nu borde dra sig tillbaka svarade hon ”Nej, nej, nej, låt honom försöka vinna nu!” ackompanjerad till ”Kool & the Gang's” låt "Celebration” samtidigt som hon drack ett glas champagne.

ARTIKELN HANDLAR OM