Bobby Brown

Bobby Brown: ”Jag vet vad som hände min dotter”

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Öppnar upp i stor intervju

Nick Gordon var inblandad i både Bobbi Kristinas och Whitney Houstons död.

Det hävdar Bobby Brown i en intervju med amerikanska ABC.

– Det är bara en person som var i närheten under både tillfällena, säger han.

I intervjun som sändes hos tv-bolaget ABC under tisdagen talar Bobby Brown, 47 ut om förlusten av sin dotter Bobbi Kristina Brown för första gången. Artisten anklagar Bobbi Kristinas pojkvän Nick Gordon, 20 för att vara inblandad i både hennes och hennes mamma Whitney Houstons död 2012.

– Det är inget mysterium för mig. Jag vet exakt vad som hände med min dotter. Samma sak hände som hände Whitney. Det är bara en person som var i närheten under både tillfällena, säger han.

– Du vill inte säga hans namn. Det är Nick Gordon du refererar till, säger journalisten Robin Roberts.

– Jag vill inte säga hans namn, svarar Bobby Brown.

”Han vet vad som hände”

Brown säger att Nick Gordon är den som har mest insikt i vad som hände hans dotter.

– Han vet vad som hände, jag vet inte vad som hände den kvällen. Men han gör det.

Nick Gordon har hela tiden nekat till inblandningen i sin flickväns död. Nu avfärdar hans advokat Jose Baez anklagelserna på nytt.

– Vi har upprepade gånger sagt att Nick Gordon är oskyldig till allt felagerande. Han har inte dömts för något brott. Nu räcker det, låt oss avsluta dessa grundlösa spekulationer, säger han till People.

Bobbi Kristinas familjs advokater har tidigare hävdat att Gordon att anklagat Bobbi Kristina för otrohet och sedan drogat henne med en drogcocktail.

”Hon var inte drogerna”

Bobby Brown berättar också om sitt och Whitney Houstons missbruk. Han säger att hans fru hade drogproblem, men inte så stora att hon inte kunde kontrollera dem.

– Hon var inte drogerna. Hon tog droger, men drogerna tog inte henne. Hon visste hur hon skulle ta hand om sig själv. Det fick mig bara att älska henne och vilja skydda henne, säger han.

Whitney Houston dog 2012 efter att ha hittats livlös i ett badkar på Beverly Hills Hotell i Beverly Hills. Bara tre år senare gick dottern Bobbi Kristina samma öde till mötes. Hon dog den 26 juli 2015 efter att ha legat i koma i sex månader. Hon blev 22 år gammal.

ANNONS

Fynda produkter från IDUN Minerals! Just nu 20% rabatt på populär makeup, hudvård och hårvård.

Extern länk från Apohem

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Kändisförälder dog – så gick det för barnen

ÄMNEN I ARTIKELN

Bobby Brown

Bobbi Kristina Brown

Klick!