Här festar Alexa Chung i Stockholm

Gästade pojkvännens galapremiär

Alexander Skarsgård, 39 hade fint stöd på röda mattan.

Under galapremiären av ”Legenden om Tarzan” i Stockholm fanns brittiska flickvännen och programledaren Alexa Chung, 32 på plats.

”Tarzan”-aktuelle svenskstjärnan Alexander Skarsgård och fashionistan Alexa Chung har dejtat sedan förra året. I går var Chung på plats i Stockholm för att göra pojkvännen sällskap på galapremiären av storfilmen.

Den brittiska programledaren och modeprofilen anslöt sig till den svenska kändiseliten och poserade på röda mattan på Sergelbiografen iklädd en djungelinspirerad mönstrad kostym.

Spelade pingis på Trädgården

Paret undvek dock att fotograferas ihop.

Efter filmen fortsatte festen på nattklubben Trädgården på Södermalm. Där minglade Alexa Chung i den svenska sommarnatten tillsammans med Alexander och hans familj. På snapchat publicerade fashionistan flera filmklipp där hon roade sig flitigt vid klubbens pingisbord.

Kommenterar inte förhållandet

Alexa Chung och Alexander Skarsgård har aldrig kommenterat sin relation offentligt, men fångats på bild under flera mysiga dejter under året som gått. När Skarsgård gästade den amerikanska tv-showen ”Watch What Happens Live” tidigare i år fick han frågan om han hade planer på att fria snart.

– Inte vad jag vet. Men om det står i skvallertidningarna är det troligen sant, så jag får börja jobba på det, svarade han då.

Publisert:

LÄS VIDARE