Fick lämna ”Robinson” – efter chocken i örådet

Adnilson: ”Kändes som att hon högg mig i ryggen”

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

För Adnilson blev det ett chockartat öråd i kvällens ”Robinson”.

Han trodde att han satt säkert – men Fia Grönborgs listiga spel lyckades överlista honom.

– Fia kände på sig att det var hon eller Linn som skulle åka ut och gjorde det som hon tyckte var rätt, säger Adnilson till Nöjesbladet.

Adnilson Costa da Cruz var helt säker på att han satt säkert i kvällens öråd i ”Robinson”. Till Nöjesbladet säger han att han och deltagarna Lucas Crespo Peñaloza, Åsa Engström och Emilio Strukelj ingått en pakt om att rösta ut Fia Grönborg.

Men det de inte visste var att Fia Grönborg tidigare i veckan förhandlat till sig två gulddubloner under en bytesförhandling som laget skickat iväg henne på. Med dessa kunde hon blockera två av sina röster och själv ingå en pakt med Linn Lund och Bonnie Almerstedt att rösta ut Adnilson.

– Att skicka dit henne var det värsta misstaget som jag har gjort, säger Adnilson till Nöjesbladet.

– Men det var smart av henne ändå. Fia kände på sig att det var hon eller Linn som skulle åka ut och gjorde det som hon tyckte var rätt.

”Hon högg mig i ryggen”

När Adnilson fick lämna Robinson upplevde han att han var arg, hungrig och inte sig själv. Han hade även sovit dåligt efter att ha blivit av med sin kudde när laget skulle byta bort saker från lägret till andra förnödenheter i byteshandeln.

– Jag tyckte faktiskt det var fult gjort att de sålde mina grejer. De såg ju hur för jävligt jag sov utan min kudde. Jag har fortfarande problem med axeln sedan dess.

1 av 3 | Foto: TV4
Hemliga immuniteten som förändrade allt i örådet – Anders Öfvergård drar plötsligt fram de två gulddublonerna.

Även om det kändes surt då så tycker han i efterhand att Fia spelade ett bra och listigt spel.

– Om jag tar ett steg tillbaka nu så tycker jag att hon spelade ett bra spel. Samtidigt kändes det lite fel och som att hon högg mig i ryggen.

”Robinson” sänds söndag till torsdag i TV4 och TV4 Play.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN