Molly Sandén säger ifrån: Vill inte ha fler frågor om Danny

Artisten är trött på att prata om ex-pojkvännen Danny Saucedo

På sitt senaste album sjunger hon öppet om uppbrottet – men det är inget hon vill prata om.

Nu markerar Molly Sandén att hon inte vill ha fler frågor om ex-pojkvännen.

– Jag vill inte prata för honom, han får prata för sig själv, säger hon i en intervju med Elle.

Molly Sandén, 26, vill inte prata mer om uppbrottet från artisten Danny Saucedo, 33. Trots att hon sjunger om den avslutade relationen på senaste albumet är det inget hon vill ha fler frågor om.

– Det är väl såklart oundvikligt att jag skrivit om det jag gått igenom och det som tagit mest av min tankekraft. Men det är ändå väldigt mycket fokus på mig. För mig handlar det inte om honom eller henne. Det handlar om min resa och min upplevelse, säger Molly Sandén till Elle.

”Vill kunna stå för mig själv”

Paret var tillsammans i sex år och gick skilda vägar i början på mars. Sedan dess har Molly Sandén fått många frågor om uppbrottet, vilket hon nu tröttnat rejält på.

– Jag vill inte prata för honom, han får prata för sig själv, säger hon.

Artisten berättar för Elle att hon vill vara en egen person istället för att alltid förknippas med Danny Saucedo.

– Även om jag sjunger om privata saker är jag en fullständig människa i mig själv och vill kunna stå för mig själv, utan att det mest intressanta med mig är att jag haft ett förhållande med en person som också råkar vara känd.

Mår bäst när hon får sjunga om sina känslor

Molly Sandéns musik är mer personlig än någonsin. Hon tycker det känns läskigt att lämna ut sig själv som hon gör på senaste albumet, samtidigt som hon ser det som terapi.

– Jag har varit rädd för att vara såhär personlig. Men jag har landat i att jag mår bäst när jag får sjunga om sådant som känns jättemycket, säger hon till Elle.

Publisert:

LÄS VIDARE