Melodifestivalen

PRESENTERAS AV

Nöjesbladets melodifestivalreporter prisad på nya galan

Tobbe Ek: ”Så förbannat, otroligt smickrande”

Av: 

Nöjesbladet

NÖJE

Nöjesbladets melodifestivalexpert Tobbe Ek kammade hem priset som Årets Edina Monsoon under nya gaygalan ”Gay-a-Moja”.

Priset delades ut på klubben Backdoor i Stockholm.

– Jag firar genom att skåla i stoli-bolli och spekulera i nästa års artister i Melodifestivalen, säger han i sitt tacktal från Kiev.

I kväll ägde den nya gaygalan ”Gay-a-Moja” rum på gayklubben Backdoor i Stockholm. Under kvällen delades flera priser ut. Ett av dem gick till Nöjesbladets reporter Tobbe Ek, som var nominerad i kategorin Årets Edina Moonson – ett pris som uppmärksammar de personer som synts och hörts mest och bäst under året.

Han var nominerad för sina insatser som reporter under Melodifestivalen, med motiveringen: ”Få journalister lyckas gräva fram så mycket skvaller som Mr Ek under delfinalerna. Att han dessutom har haft ett offentligt bråk med Alex & Sigge visar att hen är känd på riktigt”.

Tobbe Ek kunde inte själv närvara på festligheterna och ta del av priset. I stället skickade han ett tacktal från Kiev.

– Att få det för det jobb som jag älskar, att dra fram allt det bästa, hetaste, roligaste, galnaste, viktigaste skvallret och nyheterna om Melodifestivalen är så förbannat, otroligt smickrande, hedrande, häftigt. Jag firar genom att skåla i stoli-bolli och spekulera i nästa års artister i Melodifestivalen. Bli inte förvånade om Eric Saade dyker upp. Och minns var ni hörde det först. Och har jag fel så beror det på glaset fyllt av stoli-bolli, säger han.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Melodifestivalen

LÄS VIDARE

Kartläggning: Så mycket tjänar artisterna i ”Så mycket bättre”

ÄMNEN I ARTIKELN

Melodifestivalen

Tobbe Ek