Emilios ultimatum efter Biancas återförening med Phillipe

”Om du gör det här en gång till...”

Publicerad 2019-09-12

När Bianca Ingrosso återigen återförenas med pojkvännen Phillipe Cohen ställer pappa Emilio ett hårt ultimatum.

– Jag kommer säga ett och annat till honom, säger han i ”Wahlgrens värld”.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett av-och-på-förhållande under flera år. I torsdagens avsnitt av ”Wahlgrens värld”, som spelades in för ett halvår sedan, återförenas de igen oväntat.

När Bianca ska fira lillebror Theos 12-årsdag hemma hos mamma Pernilla Wahlgren har hon plötsligt med sig Phillipe igen.

– Det var många som blev jätteförvånade när Phillipe klev in där tillsammans med Bianca, säger Pernilla i programmet.

”Sjukaste ångesten”

Bianca berättar själv hur återföreningen kom till:

– Han hörde av sig en dag med sjukaste ångesten och bara ”Vad fan har jag gjort, jag har begått det största misstaget nånsin”. Så vi har pratat och kommit fram till att vi ska börja träffas igen, så just nu dejtar jag Phillipe, säger hon i ”Wahlgrens värld”.

Mamma Pernilla uttrycker sin uppskattning över återföreningen:

– Det är härligt, han är tillbaka i familjen och ingen är väl gladare än jag, säger hon.

Men Biancas pappa, Pernilla Wahlgrens exmake Emilio Ingrosso, är betydligt mer skeptisk. I klipp som avslutar avsnittet och visar delar ur nästa veckas show hörs hur han ställer ett ultimatum till sin dotters pojkvän.

Emilios ultimatum

Bianca berättar för sin pappa att hon kommer att ta med Phillipe till en middag och Emilio Ingrosso gör klart för henne att han tänker ställa honom mot väggen.

– Jag kommer säga ett och annat till honom: ”Om du gör det här en gång till så är du inte välkommen i den här familjen en gång till”, säger Emilio Ingrosso i programmet.

Scenerna spelades i mars tidigare i år. Sedan dess har det spekulerats i hur det står till med förhållandet. När Nöjesbladet träffade Bianca Ingrosso i slutet av augusti bekräftade hon att de avföljt varandra i sociala medier.

Ja, så är det just nu, förhållanden går upp och ner, det är tydligt mellan mig och Phillipe, sa hon då.

– Jag har bara valt att inte prata om det just nu. För jag pratar så mycket om vårt förhållande och är så sjukt öppen i ”Wahlgrens värld” och ibland kan det liksom... inte göra gott, sa Bianca Ingrosso om sitt förhållande.

”Wahlgrens värld” sänds på Kanal 5 torsdagar 21.00.

LÄS VIDARE