Nöjesliv i veckan

1 av 2 | Foto: Russell.
NÖJE

Måndag

"Poseidon" - om en lyxkryssare som sjunker som en sten - går upp på bio med Kurt Russell i spetsen. På TV 6 startar nya serien "Bullshit!" 22.00. Handlar om hur blåsta vi blir på daglig basis.

Tisdag

Folkhemskossan "Allsång på Skansen" verkar aldrig bli urmjölkad, och nu är hon här med ännu en säsong (SVT1, 20.00). Missa inte heller att "So you think you can dance" är tillbaka i Kanal 5, 21.00.

Onsdag

Få inte en hjärtattack och dö av överraskning nu, men en ny Beck-film, "Beck - skarpt läge", får biopremiär. Och i SVT 2 visas första avsnittet av brasilianska "Människornas stad", 22.30.

Torsdag

Danska überfestivalen Roskilde sparkar i gång. Bob Dylan, Morrissey, Primal Scream, The Strokes, Thåström, Kanye West och någon obskyr variant av Guns N' Roses står på schemat.

Fredag

Mannen, myten och konceptet Robbie Williams är i Sverige, så håll i era döttrar och flickvänner! Britten gör två smockfulla konsertet på Ullevi under helgen.

Lördag

Minns ni the original Bennifer - Jennifer Lopez och Ben Affleck? På söndag visar TV3 i alla fall deras sjukt utskällda film "Gigli" klockan 21.00. Kan vara så dålig att den är rolig.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM