Årets kändisparty under modeveckan!

NÖJE

Häng med Sofi in

När Louis Vuitton öppnade sin butik på Champs-Élysée under modeveckan så bjöds kändisar och modeskribenter in till årets fest. Jag lyckades få en inbjudan till butiken och festen och tog förstås med mig min spionkamera in.

Foto: En väska för dina halstabletter?

Redan på dagen fick jag möjlighet att innan festligheterna få en rundvandring i butiken. Serge Brunschwig, managing director of Louis Vuitton, som eskorterade mig runt rättade mig varje gång jag sa butik: ”Det här är ett hus”, sa han. Sen berättade han att det tagit nästan tre år att renovera och att det ska kännas som en resa att gå in i butiken. Jag fick testa den svarta vip-hissen som tar dig högst upp till en terrass med utsikt över hela stan. Nu vet jag var kändisarna kommer att befinna sig när de är i Paris nästa gång.

Jag fingrade på väskorna likt ett barn i en godisbutik. Alla väskor går att specialbeställa efter önskemål.

Till invigningen på kvällen gick jag tillsammans med Marie Serneholt, som hade en underbar klänning från LiseLotte Westerlund. Efter andra titten i butiken bar det iväg till Petit Palais (ett palats) som hyrts för kvällen. På byggnaden hade LV-loggan projicerats upp likt en väska och innanför de röda repen bjöds det på champagne. Pharrell Williams uppträdde och Dita von Teese körde sin klassiska burleskstripp. Folk minglade i Chanel- och Valentinokreationer som man vanligtvis ser på catwalken.

Själv bar

jag ett fynd från Zara och en vintageväska från YSL. Några kändisar som utmärkte sig i vimlet var Uma Thurman, Eve, Salma Hayek, Sharon Stone, Diane Kruger och Marilyn Manson. Efter att ha dansat till Pharrell, proppat magen full med gåslever och hälsat på Monacos snygge prins Andrea Casiraghi så får festen högsta betyg. Även fast vakterna inte släppte in mig i vip-rummet...

Sofi Fahrman

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode