Mode

Mina 10 NY-favoriter

NÖJE

Sofi tipsar

Jean

435 W 14 Street

I den här butiken provar du ut ett par jeans och sen väljer du själv hur de ska se ut. Färgnyans, slitning, sömmar, klorstänk. Ja, allt du kan tänka dig.

De kostar som ett par designerjeans men du blir ensam om dem samtidigt som du kan titulera dig designer på after-shoppingen.

West Broadway

Gör som alla modemedvetna New Yorkers och fynda träarmband samt halsband bland stånden längs West Broadway.

Urban outfitters

628 Broadway

Det finns ett antal av deras butiker i stan. Bra priser och snygga modeplagg. T-shirts, smycken, skor och underkläder. Här kan du köpa en helt ny garderob.

Steve Madden

45 W 34th St

Hittar du inga snygga skor här, så är de skor du letar efter inte snygga. Priserna ligger mellan 40 och 120 dollar. Jag hittade ett par bruna kilklackskor här.

Marc by Marc Jacobs

403–405 Bleeker Street

Marc Jacobs billigare linje. Kolla in alla sockersöta skor och midjekorta sommarjackor. Jublar du inte över prislapparna så kan jag tipsa om hans designade Marc Jacobs-plåster, kondomer och spåkort.

Marmalade

172 Ludlow Street

En secondhand butik med den rätta mixen. Det är inte så billigt eftersom allt är handplockat och i väldigt bra skick, men du blir ensam om plaggen och det är värt en slant. Området där butiken ligger är rena paradiset för alla som gillar secondhand.

Patricia Field

382 W Broadway

Känner du igen namnet? Patricia Field är stylisten som klädde alla stjärnor i ”Sex and the city”. En galen butik med massor av unika plagg. Patricia har även en egen linje till bra pris som är värd en kvart av din dyrbara shoppingtid.

Scoop

873 Washington St

Ett av Heidi Klums favvostopp. Här hittar du allt från designerjeans till sommartunikor. Bra mix och skor från bland annat Michael Kors. Scoop har även sitt eget märke med bland annat moderiktiga espandriller i klara färger till sommaren. Missa inte att köpa Hanky-panky-trosor som brukar finnas vid kassan.

Zachary’s smile

9 Greenwich avenue

Min absoluta favorit-secondhandbutik. Skosortimentet är av Imelda Marcos-klass. Fast det är mer slitna boots och cowboystövlar än Imelda skulle ha gillat. Har även klänningar och deras eget märke.

Sofi Fahrman

ANNONS EXTERN LÄNK

Vita tänder i sommar? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter

Dentway

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Mode

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode