Let’s dance

Uppgifter: Gunilla Persson är klar för ”Let’s dance”

Hollywoodfrun tävlar i TV4:s danssåpa

Av: 

Benjamin Andrée

NÖJE

Gunilla Persson ska tävla i ”Let’s Dance” i vår.

Enligt källor ska Hollywoodfrun vara klar för TV4:s dansprogram.

– Jag har blivit tillfrågad i flera år om att vara med och det är ett program som jag verkligen vill göra, säger Gunilla Persson till Nöjesbladet.

Om några veckor är det premiär för den fjortonde säsongen av TV4:s succéprogram ”Let’s Dance”, där kända svenskar lär sig dansa allt från cha cha cha till wienervals inför miljonpublik.

Och nu börjar ryktena om vilka kändisar som medverkar ta fart på allvar.

I december i fjol kunde Nöjesbladet avslöja att realityprofilen och kändissonen Lancelot Hedman Graaf, 18, är klar för en medverkan.

Enligt välunderrättade källor är nu också Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, klar för en medverkan i den populära tv-tävlingen och i full gång med sin träning.

– Jag har blivit tillfrågad i flera år om att vara med och det är ett program som jag verkligen vill göra. Och som jag kommer att göra. Men om jag ska vara med just i år kan jag inte bekräfta, säger Hollywoodfrun till Nöjesbladet.

Gunilla Perssons kollegor Maria Montazami, Britt Ekland och Isabel Adrian från ”Svenska Hollywoodfruar” har alla tidigare deltagit i ”Let’s Dance”. Om det är Gunillas tur att tävla i år återstår att se.

– Alltid när man är med i ett program, vare sig det är ”Svenska Hollywoodfruar”, ”Biggest loser”, ”Fångarna på fortet” eller vad det nu är så är det ju ett himla hemlighetsmakeri runt omkring det. Man får inte enligt kontrakt säga någonting, säger hon.

”Let’s Dance” har premiär om några veckor - när kommer du till Sverige nästa gång?

– Det kan jag heller inte avslöja som du förstår, säger Gunilla och skrattar.

Det ryktas också att artisten Mendez, som blev utsedd till ”Årets HBTQ-vän” på Gaygalan så sent som förra veckan, också är klar för vårens ”Let’s Dance”.

På TV4 vill man ännu inte kommentera uppgifter om vilka kändisar som kommer ställa upp i vårens säsong.

– Vi kommer i nuläget inte kommentera rykten eller tips men jag ser fram emot att kunna presentera deltagarna snart. Det jag kan säga är att det är ett riktigt färgstarkt gäng som kommer ta på sig dansskorna i år, säger Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s Dance”.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Gunilla Perssons utspel: ”Är med livet som insats”

ÄMNEN I ARTIKELN

Let’s dance

Gunilla Persson