De bygger hus i TV4

Foto: Niclas Wahlgren och Laila Bagge ska snart bygga hus i TV4 plus.
NÖJE

När Laila och Niclas gifte sig sponsrades allt från vigselringar till bröllopsresan.

Varför ändra på ett vinnande koncept?

Efter äktenskapet tar de äkta makarna Laila Bagge och Niclas Wahlgren förhållandet ytterligare ett steg och bygger hus ihop. Och precis som med bröllopet kommer de två kunna tjäna en hacka på affären.

Byggandet av det nya familjehemmet ska nämligen bli tv-underhållning. Under flera avsnitt kommer tittarna kunna följa parets vedermödor på TV4 plus.

– Det är en modern ”fairytale”. Det svenska folket är intresserade av deras saga, säger Anton Glanzelius, programchef på TV4 plus.

Sponsrat bröllop

När paret gifte sig sålde man bildrättigheterna från vigseln till tidningen Expressen. Förutom pengarna tjänade de även på att Laila Bagges smycken exponerades i tidningen. Smycken som var från Laila Bagges egna företag Rock by Sweden.

Enligt uppgifter till Aftonbladet var även andra delar av vigseln sponsrade – däribland bröllopsresan och vigselringarna.

Laila Bagge och Niclas Wahlgren får betalt för att låta TV4 plus filma deras bygge. Dessutom finns möjlighet för sponsorer som inrednings- och byggfirmor att exponeras i programmet.

– Vi betalar till produktionsbolaget Titan som ger dem arvode. Vad gäller sponsring följer vi de regler som finns, säger Anton Glanzelius.