Rappare kidnappad, misshandlad och rånad – vårdas på sjukhus

avMathilde Albinsson

Artisten Tekashi69 har blivit kidnappad, slagen och rånad och vårdas nu på sjukhus, uppger TMZ.

Enligt uppgifter till nöjessajten överfölls rapparen tidigt i morse, lokal tid.

Tre beväpnade man ska ha slagit honom medvetslös och tvingat in honom i en bil.

Tekashi69, 22, hade precis avrundat arbetet med en musikvideo i Brooklyn och börjat köra hemåt, när en bil plötsligt körde framför och blockerade hans väg, rapporterar TMZ.

Enligt uppgifter till nöjessajten klev tre maskerade män beväpnade med pistoler ur bilen, tog tag i rapparen och slog honom medvetslös med en av pistolerna.

Han ska ha vaknat i baksätet på deras bil. Gärningsmännen började då hota med att döda honom – om han inte gav dem vad de ville ha.

Händelsen ska ha inträffat tidigt i söndags morse, lokal tid.

Gärningsmännen var ute efter smycken och pengar, skriver TMZ vidare. De körde till Tekashis hem där två av männen länsade stället på smycken till ett värde av sju miljoner kronor samt upp till 190 000 kronor i kontanter.

1 av 2 | Foto: Privat
Tekashi69

Under tiden ska mamman till Tekashis dotter samt dottern befunnit sig i hemmet. De ska inte ha kommit till skada. Den tredje gärningsmannen stannade kvar i bilen och vaktade Tekashi.

Vårdas på sjukhus

Men gärningsmännen nöjde sig inte där. De fortsatte köra runt med Tekashi i baksätet. Vid ett tillfälle lyckades dock rapparen öppna dörren och kasta sig ut. En av männen i bilen började ta upp jakten på honom, men avbröt i rädsla av att bli identifierad, ugger TMZ.

Källor till nöjessajten uppger att Tekashi lyckades fly in i en annan bil, där föraren ringde 911. En ambulans hämtade upp honom i en vägkorsning och körde raka vägen till sjukhus, där Tekashi fortfarande befinner sig.

Läkare utför en rad tester, bland annat skiktröntgen, skriver TMZ.

Ger annan version till polisen

Senare på kvällen publicerar TMZ dock nya uppgifter, där polisens version skiljer sig något från uppgiftslämnarnas. Enligt polis uppgav Tekashi att en bil körde in i honom bakifrån vid ett rödljus, varpå två beväpnade män släpade in rapparen i bilen. De ska sedan ha kört till Tekashis hus, där han bad någon komma ner med hans smycken. Han ska därefter ha lyckats fly och anmäla händelsen till polisen, men utan att vara direkt samarbetsvillig.

Enligt de nytillkomna uppgifterna ska Tekashi själv checkat in på sjukhus.

ARTIKELN HANDLAR OM

Hiphop