Joel Kinnaman

Romansryktet: Svenska supermodellen är Joel Kinnamans nya kärlek

Av: 

Benjamin Andrée

NÖJE

Nyskilda Hollywoodstjärnan Joel Kinnaman ligger inte på latsidan när det gäller dejtandet.

Supermodellen och Göteborgstjejen Kelly Gale, 23, pekas ut som hans nya kärlek.

Enligt uppgifter syntes Joel Kinnaman och Kelly Gale tillsammans för första gången på en dejt i Los Angeles den 20 januari i år.

Nu ska paret befinna sig på drömsemester på Bali tillsammans och på sociala medier har de båda delat med sig av bilder som fått fart på romansryktet.

Kelly Gale blev upptäckt som 12-åring på ett kafé i Göteborg och gjorde sitt första modelljobb för H&M när hon var 13 år. Sedan dess har karriären gått som på räls och hon har synts på visningar för Jean-Paul Gaultier, Chanel och Victoria’s Secret.

– Jag vet att det inte bara är mitt utseende som har tagit mig hit, det är också min vilja, min hängivenhet och mitt självförtroende. Det finns otroligt många vackra tjejer där ute, men man måste tro på sig själv i en värld där många försöker trycka ner en hela tiden. Det gäller att ha skinn på näsan och inte ta skit från någon, har hon tidigare sagt till Damernas Värld.

Joel Kinnaman och ex-frun Cleo Wattenström, 26, började dejta 2014 och i april 2016 avslöjade Kinnaman i en tv-show att han och Wattenström gift sig i hemlighet. Paret gjorde slut i fjol och är nu skilda.

ANNONS EXTERN LÄNK

SISTA CHANSEN! Skaffa ett nytt HBO Max-konto här och få 50 % rabatt – livet ut!

Hbo Max

Publisert:

LÄS VIDARE

Därför blottar Kinnaman privatlivet på Instagram

ÄMNEN I ARTIKELN

Joel Kinnaman

Kelly Gale