Mode

Klä dig kungligt

Av: 

Mattias Sandberg

NÖJE

Prinsessan designar jeans – Sofis mode sätter plus

Glöm prinsen. Madeleine väljer jeansen.

Nu kan du snart köpa prinsessans egna modeller.

– De är oväntat trendiga, säger Aftonbladets modeexpert Nina Johansson.

Prinsessan Madeleine har hjälpt till att ta fram två par jeansmodeller som börjar säljas i månadsskiftet. Byxorna har hon utvecklat tillsammans med ett amerikanskt klädmärke.

Till välgörenhet

Och för varje sålt par går cirka 300 kronor till Childhood Foundation – organisationen som drottning Silvia startade för att hjälpa utsatta barn.

– Madeleine är egentligen inte känd för att ha någon speciellt utmärkande eller bra stil. Trots att hon kallas för modeprinsessan. Men hon är en riktig jeanstjej och det är kul att framför allt den ena modellen är väldigt trendaktuell med den utsvängda byxan, säger Aftonbladets modeexpert Nina Johansson.

Modern modell

Enligt henne kan jeansen bli en framgång – även i det modemedvetna Sverige.

– Ja, det tror jag. Med tanke på att den ena modellen är väldigt modern och den andra är oerhört klassisk så är de gångbara bland många. Och kändisar har ju alltid en dragningskraft när det gäller nya kollektioner.

Så det är nog många som skulle kunna tänka sig att dra på ett par prinsessjeans.

Fotnot: Jeansen kommer att säljas i utvalda affärer i USA och Europa, samt på Genetic Denims hemsida. Priset kommer att ligga på cirka 1 300 kronor.

Marias Splice Side 4 plus

Modellen kunde inte vara mer rätt just nu. Tajta upptill med utställda ben nertill kommer stort i vår. Vem hade trott att bootcut skulle vara tillbaka så snart?

Men det är nästan så man önskar att de vågat kräma på lite till med vidden.

Marias Ruler Front 3 plus

Funkar helt klart. Det är en vanlig denimbyxa och jag gillar den mörka färgen. Men den känns lite trist i jämförelse med den andra som ju faktiskt sticker ut lite i designen. Men ett par klassiker utan tvekan. Kan se Madde själv bära den här modellen.

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till bra priser!

Extern länk från Ellos

Gå till butiken

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode