Komplikationer för Marie Picasso – efter hjärntumören

Foto: Marie Picasso har drabbats av en hjärntumör.
NÖJE

Marie Picasso har drabbats av hjärnhinneinflammation, som en komplikation efter att ha opererats för sin hjärntumör och har tillbringat tre veckor på sjukhus.

Det berättar artistens mamma för TT Spektra.

”Operationen gick bra, men hon förlorade dock mycket blod. Hon fick därefter hjärnhinneinflammation och har fått intravenöst antibiotika i princip dygnet runt”, skriver Marie Picassos mamma Doris Grafström i ett mail till TT Spektra.

Det var i januari 31-åriga Marie Picasso berättade att hon drabbats av en hjärntumör. 2007 års ”Idol”-vinnare är nu hemma igen. Men vägen tillbaka till scenen kommer att bli lång.

”Vilar i hemmet”

”Kroppen är fylld av vätska som i sinom tid rinner av henne. Hon är fortfarande svag, blek och har värk, men har nu fått åka hem och vilar i hemmet. Hon kommer att ta ett steg i taget och våren och sommaren kommer gå i rehabiliteringens tecken med allt från läkarbesök till lugna promenader”, fortsätter Doris Grafström.

Doris Grafström säger till TT Spektra att hon inte vill svara på flera frågor från medierna om hennes dotters hälsotillstånd.

Marie Picasso blev känd genom sin medverkan i dokusåpan ”Big brother” i Kanal 5 2002. Hon vann ”Idol” 2007 i en final mot Amanda Jenssen och har på senare år bland annat medverkat i ”Körslaget” i TV 4.

TT Spektra

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!