Tävla med Sofis mode om Nokia N9!

NÖJE

Nu har du chansen att vinna mobilen som med sin design var en självklar deltagare på catwalken under Stockholm Fashion Week.

Nokia N9 är en riktig smartphone med bländande design och den senaste tekniken. Nokia N9 är tillverkad i ett enda stycke med mjuka linjer och helt utan knappar på fronten. Navigeringen styrs genom svepningar mellan tre olika startskärmar där allt finns samlat. Kameran på Nokia N9 tar proffsiga foton, även när ljusförhållandena inte är ultimata vilket gör Nokia N9 till en av de bästa kameramobilerna som någonsin producerats. Tillsammans med en reptålig skärm är Nokia N9 en oslagbar följeslagare i handväskan. Värde ca 5500 kr.
Tävla genom att svara på följande fråga:
Nokia N9 var stolt samarbetspartner till Stockholm Fashion Week i augusti där bland annat priset till Årets Rookie 2011 delades ut. Vem vann priset?
1. Obscur
2. Karin Malm
3. Josefin Strid

För att delta i tävlingen ska du skicka in ditt svar samt en motivering till varför just du ska vinna till [email protected] senast den 31:a oktober 2011. Vinnaren meddelas per e-post och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Läs mer om Nokia N9.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode