Kim Kardashian portad från exklusiv klubb

NÖJE

Ägaren: ”Vi har en no assholes-regel”

1 av 6 | Foto: Kim Kardashian.

Kim Kardashian har försökt bli medlem i lyxklubben Soho House i Los Angeles, men fått nej.

Det avslöjar ägarna till klubben i en intervju med Hollywood reporter.

– Kim har försökt bli medlem ett flertal gånger, säger medlemschefen Tim Geary.

Den exklusiva medlemsklubben i Los Angeles, Soho House, är känd för att vara hård när det gäller gästlistan. För att få medlemskap behöver gästerna inte vara superkända, men de måste kunna stämplas som ”kreativa”. Kända namn som Britney Spears och Kim Kardashian ska ha nekats medlemskap, den senare ett flertal gånger, enligt förre medlemschefen Tim Geary.

– Vi har nekat alla ”The real housewives”-kändisar, vi vill inte ha hit sådana som för med sig för mycket papparazzis, säger han till Hollywood reporter.

Förbud mot kameror

Klubbens policy innehåller ett förbud mot kameror och mobiltelefoner inne på klubben. Branschfolket ska kunna känna att de befinner sig i en fristad, där de kan festa utan att det hamnar på skvallerbloggarna dagen efter.

– Om någon postar någonting på sociala medier så ringer vi upp dem. Det är förbjudet och det vet våra medlemmar, säger Samantha Stone, nuvarande medlemschef.

Det finns inget sätt att ansöka om medlemskap hos Soho House, och det är en av anledningarna till att kändisarna är så angelägna om att försöka komma in.

– Vi har en no assholes-regel. Skryter man om sin framgång eller försöker profitera på den så förlorar man på det. Folk som är dåliga på att marknadsföra sig själva har större chans att få tillträde till klubben, säger Tim Geary.

ARTIKELN HANDLAR OM