Därför tog Dennis tillbaka sitt andrahandsval

Började träffa Liselotte igen

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Dennis Anderssons förhållande med Annie Håkansson kraschade efter semestern i Frankrike.
Då tog han upp kontakten med Liselotte Jonsson igen – som han tidigare valt att skicka hem.
– Att det inte blev något med Annie är väl för att man hade Liselotte lite i tankarna hela tiden ändå, säger han till Nöjesbladet.

Dennis tog tillbaka Liselotte efter resan med Annie.
Foto: TV4
Dennis tog tillbaka Liselotte efter resan med Annie.

Dennis Andersson står för en annorlunda vändning i ”Bonde söker fru”.

Han valde mellan Annie Håkansson och Liselotte Jonsson. Till slut var det Annie som fick följa med honom på kärlekssemester till Frankrike. Liselotte, i sin tur, fick packa väskorna och åka hem. Ett beslut som tog hårt på henne.

I programmet brast hon ut i gråt i samband med beskedet.

– Det kändes ju snopet, men jag hade också en misstanke om att han skulle kanske kontakta mig igen, säger hon.

Men väl i Frankrike började Annie tvivla på sina känslor för Dennis. Och efter resan valde de att gå skilda vägar.

– Från att ha varit jättekär blev allting helt fel, säger Annie till Nöjesbladet.

– Kärleken spirade inte direkt med Annie på resan. Det var ju inte samma kärlek som de andra hade till varandra då. Vi kom ju ingenstans, eller vi kom ju inte framåt, säger Dennis.

En känsla som Annie delar.

– Han ansträngde sig inte lika mycket. Han var inte alls som jag kände att han var på gården. Då satte han andra i första rum, men nu var det som att han mer körde sitt eget race. Det kändes också som att han tog mig lite för givet. Man kan se i det programmet att de andra paren tyr sig mer åt varandra och tänker på varandra, men jag fick inte alls det där, säger hon.

Väntade i 1,5 månad

De lämnade Frankrike, åkte hem och sa ”hejdå” till varandra på tågstationen.

– Han tjatade hela tiden om att vi skulle ses. Sedan sa att han behövde ett svar nu, och då kändes det inte bra. Jag har försökt ha kontakt med honom, men han svarar inte. Det är väl lite omoget, säger Annie.

Efter en tid tog Dennis kontakt med Liselotte igen.

– Jag hörde av mig till Liselotte efter en och en halv månad efter resan ungefär och tänkte väl egentligen snacka bara, om vad som hänt sedan sist. Jag tänkte att det kunde vara kul att höra hur sommaren hade varit och prata med någon som ju varit med. Då blev det så att vi träffades och började dejta igen. Det var ju jäkligt roligt att få chansen att lära känna henne bättre igen, säger Dennis.

Egentligen hade Dennis aldrig riktigt släppt tankarna på henne – och borde kanske ha valt just Liselotte från första början.

– Det man kanske kan vara besviken på är att man aldrig fick chansen att snacka om det, säger han och syftar på förhållandet med Annie, men sedan att det inte blev något med Annie är väl för att man hade Liselotte lite i tankarna hela tiden ändå. Så det hade nog aldrig blivit något ändå, det tror jag inte, säger han.

”Inget andrahandsval”

Men Liselotte reagerade med att spela svårflörtad, när Dennis ville ta upp kontakten igen.

– Vid första kontakten var jag väldigt tveksam. På gården var det ju en så pass pressad situation, så man lärde ju inte känna varandra på riktigt. Man kände sig ju lite som ett andrahandsval tills vi hade pratat om det. Så det tänkte man ju på, att det funkade inte där och så kom han till mig istället. Sedan tänkte jag att det är ju bara att köra på. säger Liselotte och fortsätter:

– Han är så himla trevlig och omtänksam. En väldigt fin kille, helt enkelt.

Dennis understryker att han aldrig såg Liselotte som ett andrahandsval.

– Det kändes skitkul att hon ville snacka igen och ta upp kontakten och dejtandet igen. Jag tycker hon är en fantastisk tjej.

Här kan du läsa allt om hur bönderna lever i dag.

Publicerad:

LÄS VIDARE