Mikael Rickfors bröllopsplaner med kärleken

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Mikael Rickfors är förlovad och planerar att gifta sig.

Nu berättar han om den hemliga relationen med skådespelerskan och sångerskan Louise Raeder.

– Vi är väldigt kära och lyckliga, säger han till Nöjesbladet.

När Abba-museet firade fem år i måndags kom artisten Mikael Rickfors, 69, hand i hand med skådespelerskan och sångerskan Louise Raeder, 56.

Där och då berättade Mikael och Louise att de faktiskt har varit ett par i flera års tid, men att de inte direkt ”skyltat” med sin kärleksrelation.

De träffades tack vare vännen och musikern Johan Stengård som uppmanade Louise att kontakta Mikael då han tyckte de skulle passa ypperligt ihop. Som kollegor.

Men det visade sig rätt snabbt att de kände för varandra mer än så, och sedan några år tillbaka både jobbar de ihop och lever ihop.

– Vi är väldigt kära och lyckliga, säger Mikael till Nöjesbladet.

I skrivande stund är de dock inte sambos. De har båda varsitt hus i utkanten av Stockholm och funderar just nu på hur de ska lösa logistiken framöver. Att bo tillsammans är förstås planen, frågan är bara var.

– Vi har tittat på olika bostäder. Men vi får se. Det är ju stora beslut.

Mikael Rickfors och Louise Raeder.

Friade förra sommaren

Men hus är en sak. Någon de däremot är stensäkra på är varandra. Förra sommaren friade nämligen Mikael till Louise under en sommarturné som de var ute på tillsammans.

Och allt var grundligt planerat. Så pass att han pratade med Louises barn innan han ställde frågan.

– Man kan säga att jag bad om deras mammas hand. Sedan gick jag ner på knä… Hon sa ja och det blev lite tårar här och där. Vi befann oss i Malmö just då och köpte sedan ringar hos en smed.

”Kommer bli den vackraste bruden någonsin”

Exakt när bröllopet äger rum återstår att se.

– Inget är bestämt. Vi får se när och var det blir. Men vi har vänner i både Frankrike och Spanien, så vi kanske gifter oss utomlands, förklarar Mikael och fortsätter:

– Louise kommer bli den vackraste bruden någonsin. Tio av tio!

Innan Mikael Rickfors träffade Louise var han gift med Eva-Lotta Rickfors. De gick skilda vägar 2013 efter sju års äktenskap. Tillsammans har de en son.

Mikael Rickfors har även tre vuxna barn från tidigare relationer.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM