Klick!

Singlarna tvingar Ola-Conny skaffa hemligt nummer

Av: 

Karolina Skoglund

NÖJE

Ola-Conny jagas av hundratals kvinnor efter tv-succén

Ola-Conny.
Ola-Conny.

Sedan ungkarlen Ola-Conny ”slog igenom” i serien ”Ullared” jagas han av hundratals kvinnor. Nu har det gått så långt att han blivit tvungen att skaffa skyddat telefonnummer.

– Jag blev stressad över att jag inte skulle hinna svara alla, säger han.

Sedan tv-serien ”Ullared” startade i Kanal 5 har Ola-Conny Wallgren, 48, som jobbar på varuhuset, blivit en av Sveriges mest eftertraktade ungkarlar. Men efter hundratals beundrarbrev och mystiska telefonsamtal fick han nog – och skaffade skyddat telefonnummer.

– De ville träffa mig, hälsa god jul och sådant. Men sedan blev det värre och värre. Det var roligt att bli jagad men det blev för mycket, säger han.

”Jag tycker det är pinsamt”

Men efter att ha skaffat hemligt nummer var det allt fler som besökte honom på arbetsplatsen. Något Ola-Conny gärna undviker.

– Jag tycker det är pinsamt. När jag jobbar vill jag kunna sköta mitt jobb.

Men han erkänner att han träffat en hel del av de kvinnor som hört av sig.

– Det är lite svårt när de inte skickar med en bild i brevet. Jag tycker inte utseendet spelar någon roll men man vill se hur någon ser ut. Nu har jag fått kika på handstilen. Men jag har tagit ut en tjej på både bio och middag. Så har det blivit lite fika och så.

Varför tror du att du är så poppis hos damerna?

– Det är för att jag är mig själv tror jag.

Läs kärleksbreven till Ola-Conny

Hej Ola-Conny!

Jag har sett varenda Ullaredsprogram och vill väldigt gärna ha kantakt med dig. Om du bara svarar på detta mail, så jag vet att det inte går igenom kanal5-servern, så skickar jag gärna några bilder i mitt nästa mail. Känns konstigt att inte skicka dem direkt till dig ju!

Jag är en tjej i din ålder som bor i Värnamo. Berättar mycket mer om du svarar!

Hoppas du har en fin helg med lite skön ledighet.

Var snäll och maila tillbaka så jag får din personliga mailadress/telefonnummer! Maila till ...@hotmail.com

Kram

Hej!

Ni som har kontakt med Ola-Conny och håller på med inspelning i Ullared, är det för sent att försöka vinna Ola-Connys hjärta, har han redan hittat kärleken...? Jag tänker på honom dagligen, saknar hans röst, hans humor, hans supercharmiga personlighet, hans vackra och sexiga händer...

Tror absolut att vi skulle kunna klicka! Singel och småbarnsmamma som jag är har jag bara inte kommit mig för att skriva, tänker att han får hur många brev som helst, och tjejer som åker till Gekås för att lägga vantarna på honom. Men vi har så himla mycket gemensamt, båda gillar vi resor, line dance, boots, naturen...

Om han fortfarande är singel så skriver jag absolut till honom! Jag bor i Halmstad så avståndet är ju inget problem;-)

Tack på förhand

ANNONS EXTERN LÄNK

Basplagg 3 för 2 – handla barnens kläder till bra pris hos Lindex här!

Lindex

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!