Laila Bagges kärlekshyllning till pojkvännen: ”Älskar dig babe”

Visar sin kärlek till pojkvännen vid treårsfirande

1 av 2 | Foto: CAROLINA BYRMO
Laila Bagge.

avLinn Elmervik

NÖJE

Tre år efter första mötet spirar kärleken fortfarande.

I går firade Laila Bagge, 44, och pojkvännen Korosh Kananian, 26, jubileumsdag på platsen de träffades.

”Tre år har gått och jag blir precis lika pirrig när jag är med dig nu som jag blev då”, skriver tv-profilen på Instagram.

De fann varann på krogen efter en ”Idol”-sändning.

I går firade Laila Bagge och Korosh Kananian treårsjubileum som par.

För att fira begav sig tv-profilen och hennes pojkvän till baren där de möttes första gången.

”Den 28/11 träffade jag för första gången denna fantastiska man, precis här på denna plats i baren klockan 00.30! Det var en fredag efter en ”Idol”-final, jag var trött och ville hem! Plötsligt så stod han där med sitt leende och vände upp och ner på allt.... Så igår eftersom det var en fredag vi träffades på så tjuvstartade vi vårt treårsfirande!”, skriver Laila Bagge på Instagram.

”Älskar dig babe”

Hon passar också på att hylla sin käresta för hans person.

”Din styrka att lyfta mig när jag är svag, din omtänksamhet att alltid tänka och sätta mig och barnen först i alla lägen, och den villkorslösa kärleken och lojaliteten du visar är något jag uppskattar mest och aldrig varit med om tidigare. Jag älskar dig babe.”

Laila Bagge berättade för första gången om mötet med pojkvännen i Aftonbladets intervjuprogram ”13 med Trus” i juni i år.

– Jag var egentligen väldigt trött och var nog väldigt dryg och ville egentligen bara åka hem tror jag. Då var det min kompis som sa att vi tar bara ett glas vin och sen kan du få åka hem. Sedan stod han där och så tyckte jag att han var ju charmig. Och blev genast på lite bättre humör, sa hon då.

Här är alla vinnare av Idol 01:20

ARTIKELN HANDLAR OM

Idol