Svenska Ellinor avslöjar: Blev uppraggad av Harry Styles

NÖJE

”Top model”-deltagaren om stjärnans närmanden

1 av 4 | Foto: ”Jag ser bara Kevin. Ingen annan kille är intressant för mig. Inte ens Harry Styles”, säger Ellinor.

Efter Rolling Stones konsert i Stockholm för några veckor sedan försökte pojkbandsidolen Harry Styles, 20, få med sig den svenska ”Top model”-stjärnan Ellinor Bjurström, 20, till sitt hotellrum.

– Vi pratade en del under kvällen. Sedan frågade han om vi skulle gå till hans rum och ta en drink. Jag frågade om han kunde ge en enda bra anledning till att jag skulle följa med. Det kunde han inte, säger hon.

Ellinor Bjurström, som sedan ett halvår tillbaka är tillsammans med ”Top model”-kollegan Kevin Triguero Montero, 26, var inte särskilt imponerad av One Direction-sångarens försök – även om hon tyckte att han var rolig och charmig.

”Han försökte få mig att dansa”

– Jag ser bara Kevin. Ingen annan kille är intressant för mig. Inte ens Harry Styles. Han försökte få mig att dansa också men jag är värdelös på att dansa så det blev inget, säger hon.

Ellinor Bjurström har psoriasis, vilket ger henne vita fläckar på kroppen. Det var något som Harry Styles verkade uppskatta.

– Han sa att han älskade mina prickar och ville ha likadana, säger hon.

Men trots ivriga uppvaktningsförsök fick den världskända artisten gå till sitt hotellrum ensam. Ellinor Bjurström berättade historien för sin pojkvän så fort hon kom hem.

– Kevin brydde sig inte så mycket. Han vet inte ens vem Harry Styles är, säger hon och skrattar.

ARTIKELN HANDLAR OM