Britney förlorar vårdnaden om barnen

NÖJE

Bildbeviset: Här kör stjärnan olagligt – med barnen i baksätet

Foto: På helgtur Britney med sönerna i baksätet när familjen tog en biltur i Los Angeles i helgen.

Kevin Federlines advokat begav sig på måndagen till domstolen i Los Angeles för att anföra att Britney Spears under helgen varit ute och kört olagligt – med parets barn i bilen.

Nu tvingas stjärnan lämna över sönerna Sean Preston, 2, och Jayden James, 1, till ex-maken. Det uppger Sky News.

Foto: Kevin Federline.

Vårdnadstvisten mellan de forna makarna blir allt bittrare. På måndagen begav sig Federlines advokat, Mark Vincent Kaplan, till domstolen i Los Angeles för att påpeka att Spears återigen varit ute och kört olagligt. Det skriver Life & Style magazine.

Den här gången hade hon dessutom barnen Sean Preston, 2, och Jayden James, 1, med sig i bilen.

Till följd av detta har sångerskan nu förlorat vårdnaden om sönerna och beordrats att lämna över dem till Kevin Federline på onsdag. Paret har tidigare haft gemensam vårdnad tills vidare.

Domaren Scott Gordon skriver att Federline "ska ha fysisk vårdnad om de underåriga barnen från onsdag den 3 oktober kl 12 tills domstolen säger något annat".

Riskerar fängelse för smitning

Nyligen uppdagades det att sångerskan inte har något giltigt körkort i Kalifornien. Hon har nu ansökt om det men ännu inte fått besked.

Sedan tidigare har hon åtalats för smitning och olovlig körning, sedan hon krockat med en parkerad bil den 6 augusti. Den 10 oktober ska fallet upp i rätten och Britney riskerar upp till sex månaders fängelse.

Som om detta inte var nog riskerar hon ytterligare problem med lagens långa arm om hon misslyckas med drogtestet hon måste ta två gånger i veckan.

Domaren har också beordrat Britney att tillbringa åtta timmar i veckan med en "parenting coach".

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!