”Aura, energi och passion. Det tror jag på”

Andreas Carlsson om hur han nådde världstoppen

Foto: MARIA ÖSTLIN
”Jag drömmer stort”. Positivt tänkande har hjälpt Andreas Carlsson att nå sina mål. ”Om man vill komma någonstans i livet är energierna man sänder ut till andra människor A och O”, säger han.

Hur når man världstoppen? Hur lyckas man med en strålande karriär i Hollywood och på hemmaplan?

Låtskrivaren och tv-stjärnan Andreas Carlsson vet. Han har förverkligat alla sina livsmål med hjäp av positiva energier.

– Jag drömmer stort. Väldigt stort, säger han.

Med den färska självbiografin.

För tio år sedan hade Andreas Carlsson aldrig kommit på tanken att skriva en bok om sin uppväxt. Och han hade knappast ställt upp som jurymedlem i underhållningsprogrammet ”Idol”. För tio år sedan var rykte, status, pengar och framgång så mycket viktigare. Han var hipp låtskrivare åt världsstjärnor som Britney Spears, Bon Jovi och Céline Dion i Hollywood.

Andreas Carlsson i dag kör fortfarande en blänkande Ferrari, men prioriteringarna har ändrats.

– Jag har blivit lugnare. Pengar och materiella saker är inte drivkraften längre. Medierna kallar mig fortfarande ”Mr Hollywood” men de som känner mig vet att jag är precis tvärt om, säger han när vi ses på en sushirestaurang i Stockholm.

– Dessutom har jag insett att det inte finns något som heter perfekta familjer. Det som var jobbigt att skylta med när jag var yngre är det okej att prata om i dag.