De är hetast just nu

NÖJE

Klicks! läsare utser sina favoritstjärnor

Foto: ALL OVER PRESS
Olika sidor av en man Hugh Jackman – en Klickfavorit.

Ni har röstat – här är listan.

Här är stjärnorna som är hetast just nu.

Komplett med Olle Kvarnsmyrs analys av era val.

Obs! Listan uppdateras hela tiden. Så här såg ställningen ut på fredagsmorgonen.

Foto: ALL OVER PRESS
Jennifer Aniston.

Topp fem herrar

1. Hugh Jackman

Klicktoppens redaktion ramlar stundtals på golvet i häpnad över Hughs manliga karisma och attribut. Muskulös, dansant, framgångsrik och farlig tar australiensaren sig till den absoluta toppen av listan. Vi hyllar dig o store Jackman.

2. Johnny Depp

Johnny är känd som mannen flest kvinnor skulle tänka sig att vara otrogen med. Dessutom utsedd som ”Sexiest man alive” (som vi älskar den titeln) av People Magazine. Nu kan Johnny även lägga till en toppplacering på Klicktoppen på sin meritlista. Välförtjänt tycker vi.

3. Alexander Ryback

I årets upplaga av ESC spelade och sjöng fiolhoben, Alexander sig rätt in i hela Europas hjärta hjärta. I hemlandet Norge gick dessutom medborgarna fullständigt bananas i sin Ryback-dyrkan. Myndigheterna kallar nästan ut insatsstyrkorna till Alexanders skydd och tidningarna ger hans skiva högsta betyg.

4. George Clooney

Om det hade funnits en manlig motsvarighet till uttrycket Milf, och om George vore en far, då skulle herr Clooney klassas som en synnerligen utsökt Pilf.

5. Alexander Skarsgård

Ett ståtligt exemplar ung man. Och trevlig också säger de som vet. Alexander har rent yrkesmässigt gått från lökiga hundtrick till spännande vampyr och tuff marinkårssoldat. Klart vi gillar honom. Faktum är att Alexander blir bättre, snyggare och trevligare för varje år. Leve Alexander Skarsgård.

Top 5 damer

1. Jennifer Aniston

Nyligen ryktades det om att vår vän Brad Pitt ringde upp Jennifer på fyllan. Självklart gjorde han det för Jennifer är som vi alla vet den perfekta flickvännen. Nu tror vi i och för sig att Jennifer inte brydde sig så mycket om Brads nattliga samtal. Hon är trots allt fullt upptagen med de lite yngre och virilare herrarna. Grattis till topplaceringen Jennifer!

2. Britney Spears

Spears är inte tjejen som rymmer med en cirkus. Hon leder den. Både privat och yrkesmässigt. Med ett svårslaget stiligt amerikanskt tandgarnityr prenumererar Spears på Klicktoppens absoluta toppskikt.

3. Rihanna

Ärrad, men absolut inte sänkt efter Chris Brown-skandalen, noterar vi att sångerskan Rihanna åtnjuter en hedersam position på Klicktoppen. Förutom placeringen är benämningen ”utsökt” något som poppar upp i huvudet när vi ser bilder på henne.

4. Olga Kurylenko

Bondbrudar brukar inte leva kvar i folks medvetande alltför länge. Men Supermodellen från Ukraina verkar ha något som berör era känslosamma klickfingar.

5. Carolina Gynning

Spektakulär, kurvig, konstnärlig, högljudd och extravagant. Gynning lever inte på samma planet som du och jag men vi anar att den Gynningska planeten är mer spännande än vår.

Fiolhober och den Gynningska planeten

Veckans Klicktopp visar på vilken god smak ni besitter. Här stoltserar en kurvig Gynning, en utsökt Rihanna och spektakulära herrar som George och Hugh. Allt som allt visar det att Klicktoppen är listornas lista. Den enda som jag inte riktigt kan tycka passa in i denna exklusiva skara är fiolhoben Alexander. Men det är bara min åsikt.

Hur listan ska se ut nästa vecka bestämmer du. Besök Klicktoppen varje dag för att hjälpa just din favoritpudding till toppen. Och är det någon du saknar på Klicktoppen går det utmärkt att nominera just din favorit i kommentarsfältet!

Vill du också bli het?

Destination: Åk till solen och hettan - boka resan här

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!