Susan Boyles okända sång

avFrida Sjödin

NÖJE

Inspelning från 1999 hittad

Susan Boyle gjorde storsuccé i tv med ”I dreamed a dream”. Nu har en tidig inspelning hittats med sångerskan som spås vara värd mycket pengar.

Susan Boyle blev stjärna på några minuter i ”Britain's got talent”. Nu har en inspelning hittats från 1999 där man kan höra hur sångerskan lät före sin enorma tv-succé.

Foto: ap
Susan Boyle intervjuas av CNN:s Larry King i ”Larry King Live”.

Sedan skotska Susan Boyle gick upp på scenen i ”Britain's got talent” och blåste publik och jury av stolarna med succétolkningen av ”I dreamed a dream” från Les Miserables har hennes liv snurrat i rekordfart.

Ligger som spår 12

Klippet med framförandet har haft mångmiljonpublik på Youtube och Susan Boyle har också medverkat i the Early Show med CBS Diane Sawyer. I Today Show fick hon programledaren Kathie Lee Gifford att gråta med sin sång.

Till och med talkshowdrottningen Opah Winfrey har visat intresse för den okyssta 48-åringen som retades i skolan som liten.

Nu har brittiska tidningen The Daily Record upptäckt att Susan Boyle redan 1999 använde sig av sina sångtalanger. På ett spår på en cd som såldes för välgörande ändamål återfinns Susan Boyle på plats 12 med låten ”Cry me a river”.

1000 exemplar

Nu spås eventuella ägare till cd:n, som endast tryckts upp i 1000 exemplar, kunna skratta hela vägen till banken.

– Folk kommer att göra vad som helst för att komma över ett exemplar av skivan. Den kommer vara som guld snart, säger en källa till The Daily Record.

Susan Boyle