Mac Miller låg död i timmar innan han hittades

Nya uppgifter om artistens tragiska död

Rapstjärnan Mac Miller låg död i timmar innan han hittades.

Enligt uppgifter som TMZ tagit del av hade artisten varit död en längre tid när polis och ambulanspersonal larmades.

Rapparen Mac Miller hittades död sovrummet i sitt hem i Los Angeles i fredags. Han blev 26 år gammal.

Men det dröjde innan någon i stjärnans omgivning upptäckte att något var fel. Enligt nya uppgifter som nöjessajten TMZ tagit del av hade Mac Miller legat död i timmar när ambulanspersonal och polis larmades.

Personen som ringde 911 ska ha berättat att rapparen inte andades och var medvetslös och larmet rubricerades först som hjärtstopp. När ambulanspersonalen anlände kunde de konstatera att han redan var död.

Hittades på kvällen

TMZ har tidigare rapporterat att Mac Miller hade besök av vänner kvällen innan han dog. Vännerna ska ha stannat kvar i huset till tidigt på fredagsmorgonen och rapparen hittades död vid middagstid. Enligt källor till sajten hittades också en mindre mängd vitt pulver i huset.

Polisen utreder nu vad som hände i artistens hem under torsdagskvällen.

Hade drogproblem

Miller kämpade med drogproblem och missbruket misstänks ha orsakat hans död, men exakt vad som ligger bakom är fortfarande okänt. Rapparen har obducerats, men nu väntar läkare på svar på de provtagningar som gjorts.

Miller växte upp i Pittsburgh, Pennsylvania och började rappa som fjortonåring. Han slog igenom 2011 då han släppte sitt debutalbum ”Blue Slide Park” med låtar som ”Frick Park Market” och ”Party on Fifth Avenue”. Han var tidigare tillsammans med popstjärnan Ariana Grande.

Publisert:

LÄS VIDARE