Peter Magnusson av med körkortet – körde mot rött igen

1 av 3 | Foto: Skådespelaren Peter Magnusson
NÖJE

Peter Magnusson blev i januari av med körkortet efter att ha kört mot rött – igen.

Så sent som förra året dömdes skådespelaren för ”vållande till kroppsskada” och ”vårdslöshet i trafik” efter att ha kört mot rött.

– Det är väl bara att konstatera att jag är en fruktansvärt dålig bilförare, säger Peter Magnusson.

Skådespelaren och manusförfattaren Peter Magnusson, 41, tycks ha svårt att förhålla sig till trafikregler i allmänhet, och trafikljus i synnerhet.

I januari blev Magnusson nämligen av med körkortet efter att ha kört mot rött ljus.

Det är andra gången Magnusson straffas för att ha struntat i trafikljusets röda sken.

Brutna nyckelben och skador i underlivet

2014 var Peter Magnusson med i en trafikolycka i korsningen Vallhallavägen/Lidingövägen i Stockholm. Olyckan uppstod på grund av att Magnusson kört mot rött, vilket fick en MC-förare att köra in i sidan på Magnussons bil.

Skådespelaren dömdes för ”vållande till kroppsskada” och ”vårdslöshet i trafik” efter incidenten, då mc-föraren ådrog sig skador så som ”brutet ben i ena handen, brutet nyckelben, mindre skador på lungor samt skada i underlivet”.

När Nöjesbladet når Peter Magnusson för en kommentar angående det indragna körkortet påstår han först att det inte är han.

– Har du inte ringt fel nu? Skulle jag ha blivit av med körkortet? Det har jag helt missat. Vet du vem du ringt? Vem e jag?

Peter Magnusson?

Ja det är jag. Och jag har blivit av med körkortet?

Ja, i januari.

Jo men det stämmer. Jag blev av med körkortet. Och vad kan man säga? Det är väl bara att konstatera att jag är en fruktansvärt dålig bilförare helt enkelt, säger Magnusson, som nu har fått tillbaka körkortet.

ARTIKELN HANDLAR OM

Bilism

Klick!